Deler sjov detalje: Nabo til Simon Kvamm

Det er nemt for Simon Kvamm og Maria Fantino at svinge forbi hinanden under 'X Factor'.

Der er ingen tvivl om, at 'X Factor'-vært Maria Fantino og de tre dommere kommer hinanden meget ved, mens programmet kører.

LÆS OGSÅ: Blachman utilfreds: Det er uelegant

Der er dog én af dommerne, som Maria Fantino ser rigtig meget til, da de er blevet naboer under programmet.

På 'X Factor'-settet i Priorparken i Brøndby har hver dommer og deres team nemlig en vogn, hvor de holder til, og her deler Maria Fantino og Simon Kvamm altså vogn.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino i tårer: Deler rørende detalje

Det afslører Maria Fantino i en TikTok-video, og efter liveshowet satte værten flere ord på, hvordan det er at være naboer med Simon til HER&NU/Realityportalen.

- For det første så har jeg en halv vogn, hvilket, jeg synes, er ret sindssygt. Jeg havde nogle af mine højskoleveninder med sidste fredag, og de gik også fuldstændig amok over, jeg har en vogn med et lille køleskab med gratis sodavand i, lyder det fra tv-værten.

- Simon han er lige ved siden af, så sidste fredag der bankede jeg også lige på, og vi fik diskuteret - ham, Helene, jeg, mine veninder og nogle fra Simons hold - om der skulle rosiner i bagværk. Og det er jo sådan nogle smukke samtaler, man kan have med hinanden, når man deler vogn, siger hun.

På trods af Marias begejstring for at have sin egen vogn, så er det alligevel ikke mange timer, hun opholder sig i den.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører stor nyhed

- Jeg synes, det er virkelig hyggeligt, at man lige har nogle ved siden af, siger hun og tilføjer:

- Jeg får ikke brugt den så meget for på de tidspunkter, hvor det er tiltænkt, at jeg skal sidde i den og øve manus, der plejer jeg at sidde her (I 'X Factor'-studiet red.) og høre deltagerne øve, fordi jeg hellere vil være sammen med dem, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Bettina efter ’Alene i vildmarken’: Kom hjem til kæmpe overraskelse

Du kan se, hvordan vognen ser ud i videoen herunder:

@jegermariafantino A day in the life til X Factor liveshow. Ta et shot hver gang jeg siger “hvabehar” 😮‍💨 #xfactor #xfactordk #liveshow #fyp #foryoupage #tiktokdk ♬ long version(1173620) - nightbird_bgm