Oh Land overvejer mere 'X Factor': Vil ha' revanche

Nanna "Oh Land” Øland Fabricius, 38, har endnu ikke besluttet sig for, om hun siger ja, hvis hun igen bliver tilbudt at være dommer i tv-showet.

Nanna "Oh Land” Øland Fabricius, 38, endte uden deltagere i årets 'X Factor'-finale, men måske hun prøver lykken igen næste år.

Ved premieren på det danske science-fiction kærlighedsdrama 'For evigt', hvor hun har hovedrollen, fortalte Oh Land, at hun har lyst til revanche.

Hun har dog endnu ikke besluttet sig for, om at hun vil sige ja, hvis hun igen bliver tilbudt at være dommer i tv-showet.

– Det er et kæmpestort, tidskrævende men også supersjovt job. Der er nogle forskellige ting, der skal gå op. Jeg vil ikke udelukke det. Jeg skal måske have revanche, sagde hun med tanke på dommer-kollegerne Thomas Blachman og Simon Kvamm, der begge nåede finalen.

– 'X Factor' er også totalt science fiction. Og en gyser nogle gange, lo sangeren, der var på den røde løber med sin mand, Adi Zukanovic, 36.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen: Jeg skal have en kæmpe ansigtsløftning

Hvor hun er i tvivl om 'X Factor', så vil Oh Land til gengæld rigtig gerne lave flere film.

– Helt sikkert. Jeg laver en film hvert 10. år, så jeg kunne godt tænke mig det blev lidt oftere end det, sagde hun, der har været med i 'Hvid nat' fra 2007 og 'The Salvation' i 2014.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner overskrider Elviras grænse: Langt over stregen

Oh Land sammen med ægtemanden Adi Zukanovic.
Oh Land sammen med ægtemanden Adi Zukanovic.