Katerina Pitzner overskrider Elviras grænse: Langt over stregen

Katerina Pitzner siger tingene ligeud.

I det seneste afsnit af 'Diamantfamilien - fanget i Dubai' forsøger Elvira at samle beviser ind, som stiller hende bedre i sagen om, hvorvidt hun har været sin eksmand Milad utro med sin nye kæreste Mortado.

LÆS OGSÅ: Under akut indlæggelse: Lægerne fandt cyste i hjernen

Mens sagen rullede tilbage i december og januar omtalte Elvira Mortado som sin ven, men i programmet er det kommet frem, at han allerede dengang var hendes kæreste. I dag er de forlovet og venter barn sammen.

Hvad, der udover titlen har været et mysterium for mange, er, hvorvidt Elvira var seksuelt sammen med Mortado, og hvad svaret på de DNA-prøver, de fik foretaget i Dubai, viste.

I afsnit tre af 'Diamantfamilien - fanget i Dubai' bliver det spørgsmål afklaret.

- Jeg har møde på mandag, og jeg har fundet alle de dokumenter, jeg kan, jeg har vriddet min hjerne til at finde nye beviser og indgangsvinkler på, hvorfor jeg er uskyldig i denne her sag, og hvordan jeg kan komme fri, siger Elvira i programmet og afbrydes af sin mor, Katerina Pitzner:

- Ja altså i ægteskabssagen? Den anden er du jo skyldig i. Altså du har jo knaldet med Mortada. Undskyld, jeg siger det.

LÆS OGSÅ: Katerina: Elvira bliver den bedste mor

Den sætning kunne Elvira godt have været foruden på kamera.

- Behøver du at sige det, mens vi filmer? Jeg har brug for, du censurerer dig selv. Det der, det var langt over alle streger, fortæller Elvira sin mor.

- Du har jo knaldet en anden mand, og sådan er det, slår Katerina fast igen.

LÆS OGSÅ: Sådan snød falsk journalist sig ind til Christians fødselsdag

Elvira får til sidst trods alt sin mors anerkendelse af, at hun altid har været en god kæreste.

Se 'Diamantfamilien - fanget i Dubai' på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Ikke tilfældigt: Derfor skal Jasmin og Mikas datter hedde Elina