Sabrina Sau fra 'De dyre piger'.
Sabrina Sau fra 'De dyre piger'.

Under akut indlæggelse: Lægerne fandt cyste i hjernen

Sabrina Sau blev indlagt med mistanke om blodprop, men lægerne fandt i stedet en cyste i hendes hjerne.

Sabrina Sau, der er kendt fra DR-programmet 'De dyre piger', blev fredag den 19. april indlagt med mistanke om blodprop.

LÆS OGSÅ: I babylykke: Elvira Pitzner afslører graviditet

Artiklen fortsætter under videoen af Amalie og Jackie.

Sabrina har tidligere haft en periferisk blodprop tilbage i januar 2023, og hun var overbevist om, at hun havde det igen, men efter en MR-scanning viste svaret noget mere uventet.

- MR scanningen viste heldigvis(!) ikke nogen blodprop, MEN til gengæld fandt de en cyste med væske i, i min hjerne - som grundet dens størrelse - skal holdes øje med og undersøges, selvfølgelig i forhold til om den er medfødt, godartet eller om den udvikler sig og er ondarte, skriver Sabrina i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Fejl i ‘Forræder’: Nu forklarer TV 2

Til HER&NU/Realityportalen uddyber hun:

- Lige nu venter jeg på at modtage indkaldelsen til afd u, som så vil undersøge den nærmere. Men ventetiden er godt nok ikke sjov.

Selvom Sabrina har fået svar på sin MR-scanning, og der ikke var nogen blodprop, har hun stadig mange spørgsmål.

- De ved desværre ikke, hvad der har forårsaget symptomerne, men jeg bliver selvfølgelig nervøs, når nu jeg har haft en periferisk blodprop sidste år og er blevet lam i venstre side af kæben. Denne gang fik jeg føleforstyrrelse i venstre arm - samt hvide fingre tilsvarende Raynauds Syndrom (det havde jeg også, da jeg fik den periferiske sidste år, men jeg har aldrig haft det før eller siden, udover i fredags, da symptomerne så opstod igen). Så jeg føler lidt, jeg står tilbage som et stort spørgsmålstegn. Hvorfor gør min krop det her? Hvad kan være årsagen? Er den cyste i hjernen godartet eller ondartet? Hvad med mit forhøjede levertal?, fortæller Sabrina videre til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Anders aldrig i tvivl: Vild med hende fra starten

I dag er Sabrina i bedring, men døjer stadig med at få kræfterne tilbage i venstre arm og en vedvarende hovedpine.