De dyre fyre
De dyre fyre

Nyt reality-program: Bliv en af 'De Dyre Fyre'

Nu har du chancen for at vise din lækre livstil på tv.

Er du en frisk fyr, der lever livet i overhalingsbanen?

LÆS OGSÅ: Felix Smith taler ud om svær diagnose

Så er det nok dig, BLU Production leder efter til deres nye program 'De Dyre Fyre' på DR. Programtitlen lyder formentlig en kende bekendt, da det nye program tager udgangspunkt i de allerede eksisterende sæsoner af 'De Dyre piger'.

LÆS OGSÅ: Efter brud med Teitur: Super stressende

Istedet for at følge fem unge kvinder, der lever et liv i luksus, så skal 'De Dyre Fyre' følge unge mænd, der går benhårdt efter deres drømme og ellers lever en hverdag med fart på.

- De dyre fyre lever alle en eksklusiv livsstil, fordi de knokler for det, eller bare fordi de kan. De går op i deres udseende, og de står skarpt – og er ikke bange for at vise det frem og dele det på sociale medier. De sætter pris på luksus og gode oplevelser og har taget et bevidst valg omkring det at bruge penge, men de er alle økonomiske bevidste. Fælles for dem alle er drømmen om økonomisk frihed. Vi har fokus på power-mennesker, som hviler i sig selv, og som kan være en inspiration for andre. Hvad, du beskæftiger dig med, er ikke essentielt, så længe du går efter drømmen, lyder det fra BLU Production.

Er du ikke bange for at vise lidt bling og blær, så kan du nu tilmelde dig programmet ved at skrive til stj@blu.dk.

LÆS OGSÅ: CHOK: Store ændringer i 'Bachelorette'