Sabrina fra 'De dyre piger' på DR3
Sabrina fra 'De dyre piger' på DR3

'De dyre piger'-Sabrina i chok: Raser over produktionsselskabet

Sabrina Saus fra 'De dyre piger' var rystet over produktionsselskabets svar, dagen efter hun mistede sin bedstemor.

I slutningen af maj måned stod influenceren Sabrina Saus, 28, over for en noget udfordrende situation.

LÆS OGSÅ: Mette Sommer om sit forhold: De vidste det

Hendes bedstemor var afgået ved døden efter en periode med sygdom, hvor Sabrina havde været ved hendes side.

Men midt i den sørgelige situation var Sabrina også i fuld gang med optagelserne til DR-programmet 'De dyre piger'.

I et interview med B.T. forklarede influenceren, at hun - dagen efter bedstemorens død - tog kontakt til produktionsselskabet BLU, der er ansvarlige for programmet, for at drøfte den vanskelige beslutning, hun stod i.

LÆS OGSÅ: WHAT: Tidligere deltager fik Jeanette til at melde sig til 'Gift ved første blik'

Men det svar, hun modtog fra produktionsselskabet, rystede hende dybt.

Artiklen fortsætter nedeunder videoen...

- Jeg ringede jo ikke og bad om fri, fordi jeg havde været i byen eller sovet over mig. Jeg ringede, fordi jeg havde grædt i mange timer og var ked af det. Men her var ingen kære mor, fortalte hun til B.T.

LÆS OGSÅ: Julica og Jamies vilde boligplaner: Her vil de bo

Ifølge Sabrinas udsagn og den følelsesmæssige tilstand - hun var i på daværende tidspunkt - blev hun mødt med et krav fra produktionsselskabet om at møde op til optagelserne alligevel til trods for dødsfaldet i familien dagen før.

Produktionsselskabet BLU har dog efterfølgende reageret forundret på influencerens kritik af dem, hvormed de påpegede, at de havde gjort deres bedste for at imødekomme Sabrina.

Samtidig tilføjede BLU, at kritikken, der blev fremsat i medierne, også kom som en overraskelse for dem med undtagelse af visse få mindre punkter, der allerede var blevet drøftet med influenceren.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard indtager tv-skærmen igen!

Sabrinas medvirken i 'De dyre piger' har - udover komplikationen med produktionsselskabet - også budt på andre personlige udfordringer, der blandt andet har omhandlet hendes selvværd efter at have set sig selv på tv, hvor hun har haft ugentligt samtaler hos en psykoterapeut for at komme på rette spor igen.

Foruden Sabrina deltager blandt andet Ida McKenna Christiansen i 'De dyre piger'. Ida er kendt fra sin deltagelse i 'Paradise Hotel' og 'Date mig i et døgn'.