Ikke set på tv: 'Bachelorette'-bejlere deler saftigt øjeblik

Tre 'Bachelorette'-bejlere afslører nogle saftige detaljer fra TV 2-datingprogrammet, som man ikke så på tv.

Der er mange scener, der er klippet ud af TV 2-datingprogrammet 'Bachelorette', og det er nogle gange for det bedste. Især når deltagerne ikke får meget privatliv inde i villaen.

LÆS OGSÅ: Daniel og Sofie afslører: Sådan går det i dag

I sidste uges afsnit af podcasten 'Mathias Helts Talkshow', der var en 'Bachelorette'-special, var gæsterne de tre bejlere Anders Egelund, Andreas W og Lasse Tvede. I studiet blev der lagt op til en snak om mændenes privatliv, som nærmest var ikke-eksisterende i programmet.

- Toilettet på det store værelse gik sådan lidt ud i det hele, du kunne ikke låse dørene, og der var ikke lofter på, så det var bare et stort fællesrum, og det er jo ikke optimalt for nogen ting, lød det fra den ene bejler Lasse, der tilføjede:

- Heller ikke for at onanere.

Det fik alle fyrene i studiet til at fnise, samtidig med, at talkshow-værten Mathias Helt spurgte i ramme alvor, hvordan de arrangede sig ud af den.

- Der var en snak i poolen, hvor vi spurgte hinanden, om der var nogen, der havde gjort det, og det var der ikke, svarer Lasse og forklarede, at de koordinerede med hinanden om, hvornår de hver især skulle ind på det store værelse og 'få det gjort'.

LÆS OGSÅ: Lissa og Andreas i dag: Vi er blevet kærester

Hør hele podcast-afsnittet her.