32-årig TV 2-kendis ramt af hjertestop: Reddet af kæresten

På sin ferie i Lissabon faldt 'Først til verdens ende'-deltageren pludselig om med hjertestop. Heldigvis var kæresten ved hans side.

Den 4. juli 2024 bliver nok en dag, som Nicolai Klejs Madsen, der er kendt fra TV 2-programmet 'Først til verdens ende', aldrig glemmer.

LÆS OGSÅ: Se videoen: TV 2-par afslører kønnet

Det der skulle have været en hyggelig løbetur på fem kilometer i fantastiske naturomgivelser i Lissabon, hvor han var rejst til med sin kæreste, endte nemlig næsten med at koste ham livet.

- Vi havde egentlig glædet os helt vildt til at se Lissabon og følge en masse af de anbefalinger, vi har fået fra venner og bekendte, sådan indleder TV 2-kendissen et opslag på Instagram, hvor han fortæller om ulykken.

LÆS OGSÅ: Efter hussalg i København: Her skal Petra bo

- Men situationen ændrede sig en lille smule forleden, hvor jeg pludselig faldt om på vores løbetur om formiddagen. Jeg husker ingenting og var ukontaktbar.

Fik førstehjælp af kæresten

Heldigvis var Nicolai ikke alene på løbeturen.

- Min seje kæreste reagerede lynhurtigt, vendte mig rundt, mærkede efter puls og vejrtrækning (der ikke var tilstede) og påbegyndte førstehjælp, imens hun råbte på hjælp og en ambulance, fortæller han.

Efter et par minutter vendte Nicolai tilbage til livet.

- Chokeret og forvirret blev jeg fragtet til nærmeste hospital. Der er fortsat usikkerhed om, hvad årsagen var, og på anbefaling og vurdering af de danske og portugisiske læger, er jeg i disse dage indlagt på kardiologisk afdeling til observation af mit hjerte efter diverse undersøgelser og blodprøver, inden jeg formentlig skal hjem til Danmark og Aarhus igen, skriver han.

LÆS OGSÅ: Brød forlovelsen: Saszeline nyder singlelivet

Efter lægernes opfattelse var der tale om et hjertestop, og selvom der er gået nogle dage efter opdateringen, er Nicolai stadig indlagt og afventer svar.

- Uanset årsagen sætter sådan en oplevelse alligevel gang i en hulens masse tanker og refleksioner om livet, tilværelsen, og hvad der er vigtigt og betyder noget. Det var en skræmmende og voldsom oplevelse for os begge, og vi er nok fortsat lidt i chok og har grædt en del, lyder det fra Nicolai, som dog er sikker på én ting:

LÆS OGSÅ: Patrick Weber: Meldte ven til politiet

- Jeg bare så hulens taknemmelig for, at jeg har Cecilia ved min side. Hun er så kæmpe sej, og hvis det ikke havde været for hende, havde situationen vel nok været helt anderledes.

Både Nicolais kæreste og hans far er i Portugal nu og er ved hans side, indtil han forhåbentlig snart kan komme tilbage til Danmark.