Patrick Weber: Meldte ven til politiet

Der er en grænse, og når man overtræder den, så falder hammeren, mener den tidligere paradiso.

I ugens afsnit af 'Marcus og Realitypanelet', hvor Patrick Weber g David Jarsbo gæster Marcus Alvarado Eklund i studiet, falder snakken på, hvad der er rigtigt og forkert.

LÆS OGSÅ: Heino og Cecilia: Vores børn skal ikke være like-generatorer

Det udspringer af, at David i afsnittet afslører, at han anker den dom, han fik i sidste uge, og Patrick Weber var et af hovedvidnerne, da Teitur var i retten. Men selvom de begge to har erfaring med at være i en retssag, så betyder det ikke, at deres moralske kompas fejler noget.

Da snakken falder på, hvorvidt de ville stoppe en, der kørte spirituskørsel, falder svaret prompte.

- Jeg har stoppet en kammerat i det ved at sætte mig på køleren af bilen, jeg meldte ham til politiet, da han kørte alligevel. No joke, jeg ringede og sagde "Han kører i den her bil, og den har den her nummerplade", fortæller Patrick og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter underretning: Det sker der for 'Årgang 20'-par nu

- Han prøvede også at tage min kæreste med i bilen, så det var en forfærdelig idé. Hvis du kører alene på en mark og fucker dig selv ihjel, så er det dit eget ansvar, hvis du kører fuld. Men lige så snart du sætter andre i fare, så nej tak. Hvis du først kører spirituskørsel, er det billigt sluppet, at du mister kørekortet!

LÆS OGSÅ: Allerede i næste uge: Ny sæson ‘Bachelorette’

Det var dog bestemt ikke noget, der faldt i god jord hos kammeraten, og noget tyder på, at venskabet nok ikke er varet ved.

- Han var rasende. Han fik en bule i kølerhjelmen, som han mente, jeg skulle betale. Så var jeg sådan, "Så må du få ejeren af bilen til at kontakte mig, så skal jeg sige, hvorfor jeg har sat mig ovenpå kølerhjelmen".

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert taler ud om aldersforskellen

- Hvem var ejeren af bilen, spørger podcast-værten, Marcus, hvortil Patrick Weber med et smil svarer:

- Hans forældre!

Hør hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: