Heino og Cecilia: Vores børn skal ikke være like-generatorer

Selvom forældrene vælter sig i følgere, så skal børnene ikke være en del af gamet.

De seneste måneder er Heino Hansen i den grad blevet allemandseje, da han først kørte de andre rundt i 'Forræder' og efterfølgende kørte efterforskerne rundt i manegen og vandt 'Jaget vildt' sammen med hustruen Cecilia.

LÆS OGSÅ: Efter underretning: Det sker der for 'Årgang 20 par nu

Både Heino og Cecilia har store Instagram-kontoer, og de har intet problem med at dele ud af deres liv og tage fis på hinanden, men når det kommer til deres to børn Ferdinand på fem og Bernard på tre, så er det en helt anden sag.

- De skal ikke være på, det er vores tanker. Og vi lægger ikke noget op med dem, uden vi har snakket om det. Vi spørger hinanden, og vi prøver at gøre det uden ansigter. Det skal de selv vælge til eller fra, fortæller Heino.

- Men samtidig kan man godt se, at de er en del af vores liv, hvis det giver mening, for de er jo en stor del af vores liv - størstedelen af vores liv, forklarer Cecilia.

LÆS OGSÅ: Irina Olsen afslører: Sagde nej til 'Forræder'

- Men de skal ikke være en like-generator på vores SoMe, slår Heino fast, og Cecilia tilføjer:

-Nej, det skal de ikke, og det skal ikke være sådan, at det er follow deres liv.

LÆS OGSÅ: Allerede i næste uge: Ny sæson ‘Bachelorette’

- Og så har Ferdinand, da han var fire år sagt, at han ikke vil være kendt, han vil ikke have, at folk han ikke kender, hilser på ham, fortæller Heino med et grin.

Danskerne er ekseptionelt gode

Men selvom der ofte er folk, der hilser på hans far, så gør det ikke noget, for som Ferdinand siger, så kalder andre ham Heino, men han kalder ham for far. Og netop folks respekt overfor Heino og Cecilias ønske om at holde børnene private er noget, de sætter utrolig meget pris på.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert taler ud om aldersforskellen

- Danskerne er ekseptionelt gode til at lade mig være i fred, når jeg har mine børn med. Man kan nærmest stå samlet, og alt er godt, så hvis jeg lige skal ud og pisse, så kan man i de fem minutter, man er væk, nå at tage tyve selfies, men lige så snart man er tilbage, så har man helle igen, fortæller Heino og fortsætter:

- Jeg ved ikke, om det er en stiltiende aftale, men folks hjerner virker. De (børnene, red.) har mig simpelthen i fred, så det er så vildt, det er jeg meget imponeret over.

LÆS OGSÅ: Emil Midé og familien: Skovler penge ind

Selvom man ikke ser parrets børn så meget på de sociale medier, så er det et helt familieprojekt, når Heino optræder rundt omkring i Danmark, og de har stort set altid børnene med sig.