Efter underretning: Det sker der nu

Nu fortæller Maria, hvad der skete til mødet med kommunen, og hvad der skal ske fremover.

I går skulle Daniel Brask-Andersen og Maria Mainz til møde på kommunen, som havde modtaget en anonym underretning. Bekymringen gik på, at det var skadeligt for parrets søn Louie, som har autisme, at deltage i 'Årgang 20'.

LÆS OGSÅ: Emil Midé efter stor indsamling: Nu skal pengene bruges

- “Jeg vil simpelthen ikke se en stærkt autistisk dreng blive ødelagt på den måde, og nogen er nødt til at stå op for den stakkels dreng”. Sådan sluttede den anonyme underretning, der er blevet lavet angående os og Louie, skrev Maria et længere opslag på Instagram.

Personen bag underretningen mente, at Louie skulle klippes ud af programmet, da han ellers ville blive mobbet senere hen i livet, og at det er uansvarligt, Louie er med, når han har autisme. Det kunne Maria og Daniel dog ikke forstå, og heldigvis var kommunen enige.

LÆS OGSÅ: Jenna og Albert taler ud om aldersforskellen

- Vi var til møde på kommunen, og der sagde vores sagsbehandler, at de ikke ville gå videre med det. Puha, det lettede mit hjerte. Vi havde en rigtig god snak med hende, hvor vi gennemgik underretningen, og det var så rart, at den bare kunne afsluttes efterfølgende! Og så er jeg simpelthen så taknemmelig for alle de søde ord, vi har fået med på vejen af jer, skriver Maria i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Afslører: Mere 'Løvens Hule' på vej

Allerede da Maria skrev nyheden omkring underretningen forud for mødet med kommunen, stillede hun sig undrende overfor, hvorfor Louie ikke måtte være i programmet med ligesom alle de andre børn.

- Vi tager alle de forbehold, vi overhovedet kan, det har været de samme, der filmer, siden den dag han blev født, og han ELSKER dem og elsker at lege med deres kamera, når de kommer. Jeg synes simpelthen ikke, det er okay. Jeg tror ikke, at folk ved, hvor sårbart det faktisk er. Heldigvis har vi en fantastisk sagsbehandler, som kender os rigtig godt, lød det fra Maria.