Maria Mainz imponeret over sønnen: Taler bedre engelsk end dansk

'Årgang 20'-drengen Louie har fået et imponerende sprog.

Maria Mainz, der medvirker i tv-hittet 'Årgang 20' med sønnen Louie, er en stolt mor, og det er hun ikke bleg for at råbe ud til hele verden.

LÆS OGSÅ: Kasper Hjulmand efter skilsmissen: Jeg tror på kærligheden

Det gør hun blandt andet i sit seneste Instagram-opslag, hvor sønnen på fire, der har autisme, træner ord med far Daniel. Og Maria kan ikke få armene ned over, hvor god Louie er blevet til sprog, for der var et tidspunkt, hvor de frygtede, han aldrig rigtig ville kunne lære at snakke, men den frygt er gjort til skamme.

- Hør lige hvor meget han prøver - er specielt imponeret over det sidste ord. Han kan også sige næsten hele alfabetet og tælle til 10, på engelsk. Og hvorfor mon engelsk? Ja - jeg ved det faktisk heller ikke, men jeg har hørt, at det engelske sprog er nemmere at lære, og at det er det sprog, han primært hører på sin Ipad, forklarer Maria.

Ifølge Maria bliver troen på sprog større og større, og så er det for hende ligemeget, om det er dansk eller engelsk.

- Vi taler dansk med Louie hver evig eneste dag, men når vi hører, hvor sej han er til engelsk, så griber vi den selvfølgelig med det samme, forklarer Maria i kommentarsporet til de følgere, der undrer sig.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par er blevet forældre for tredje gang

Hør Louie tale i videoen herunder: