Anonym underretning: Få Louie ud af 'Årgang 20'

Maria Mainz og Daniel Brask skal nu til møde hos kommunen.

Parret fra TV 2-programmet 'Årgang 20' Maria Mainz og Daniel Brask har modtaget en underretning på to sider fra en anonym.

LÆS OGSÅ: Se billederne: De kendte ankommer til Roskilde Festival

Underretningen går på bekymringer om parrets søn Louie, der er hovedperson i tv-programmet.

- “Jeg vil simpelthen ikke se en stærkt autistisk dreng blive ødelagt på den måde, og nogen er nødt til at stå op for den stakkels dreng”. Sådan sluttede den anonyme underretning, der er blevet lavet angående os og Louie, indleder Maria et længere opslag på Instagram.

Parret skal derfor i dag til møde på kommunen. Underretning på to sider går på en kæmpe bekymring for Louie og hans deltagelse i 'Årgang 20'.

- Hun mener, samtlige klip af Louie skal klippes ud af programmet, fordi ellers vil han blive mobbet, når han bliver ældre. Personen synes, det er meget uansvarlig,t at han er med, fordi han har autisme. Men hvorfor tænker jeg? Hvorfor må han ikke være med, bare fordi han ikke er ligesom de andre?, skriver Maria videre og tilføjer:

- Vi tager alle de forbehold, vi overhovedet kan, det har været de samme, der filmer, siden den dag han blev født, og han ELSKER dem og elsker at lege med deres kamera, når de kommer. Jeg synes simpelthen ikke, det er okay.

LÆS OGSÅ: Klæstrup undersøges for kræft

Ifølge Maria er der en kedelig tendens til, at offentlige mennesker modtager anonyme underretninger. Senest var det YouTube-parret Jasmin og Mika, som HER&NU kunne skrive om, havde fået en anonym underretning.

- Jeg tror ikke, at folk ved, hvor sårbart det faktisk er. Heldigvis har vi en fantastisk sagsbehandler, som kender os rigtig godt.

Trækker sig ikke

Til HER&NU/Realityportalen fortæller Maria, at de ikke overvejer at trække sig fra TV 2-programmet.

- Vi er så glade for at kunne stå frem og netop vise, at alle ikke er ens, og der skal være plads til alle. Og så længe Louie er glad for at være med, så er det jo det vigtigste, fortæller Maria.

LÆS OGSÅ: Lissa Paustian med opsang: Ingen skal presses