Nikita Klæstrup og søsteren Sasha Klæstrup, 'Paradise Hotel' 2016.
(Foto: Janus Nielsen)
Nikita Klæstrup og søsteren Sasha Klæstrup, 'Paradise Hotel' 2016. (Foto: Janus Nielsen)

Klæstrup undersøges for kræft

Pludselige smerter og blod fra brysterne har fået Sasha Klæstrups læge til at reagere.

Sasha Klæstrup har de seneste år gennemgået en vild forvandling, hvor hun har skiftet det mørke look ud med et lyst og har fået lavet numse, læber og bryster. Men nu er det en helt anden forvandling, der sker.

LÆS OGSÅ: Myndighederne stopper Anders og Torbens planer

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Teresa Ovenberg fortæller om sit mentale helbred.

For halvanden uge tog det hele nemlig en drejning for realitystjernen, som deltog i 'Divaer i junglen' tilbage i 2018.

LÆS OGSÅ: Se shKlæstrups vilde forvandling

- Mine bryster begyndte at spænde op, ligesom når man har mælk i brysterne, men i stedet for mælk så løb der blod ud. Jeg fik udslæt, og jeg er bare utilpas, jeg havde det ikke særlig godt - jeg har det lidt bedre i de her dage, men er stadig bare op- og nedture, hvis man kan sige det sådan, fortæller Sasha og fortsætter:

- På mandag skal jeg til en mammografi og ultralyd scanning, og derfra finder vi så ud af, hvad der kommer til at ske - hvad der er.

Problemerne startede for cirka halvanden uge siden. Til at starte med tænkte Sasha ikke, at det var noget, men da der begyndte at komme blod ud af brysterne, ringede hun til læge, som med det samme satte hende i gang med et kræftpakkeforløb.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup i stor sorg: Har mistet sin mor

- Jeg er meget glad for, de handlede meget hurtigt. Jeg prøver at bilde mig selv ind, at jeg ikke blev bange, men det tror jeg, man gør, når man hører ordet kræft, fortæller Sasha, som ikke tidligere har haft kræft inde på livet i sin nære familie eller omgangskreds.

LÆS OGSÅ: Lissa Paustian med opsang: Ingen skal presses

- Men altså, jeg kan sige nu, at jeg ikke er bekymret, men på mandag er det måske en helt anden sag, der kan det godt være, jeg sidder og ryster helt vildt.

Sasha er alenemor til tre piger, og det er kun hendes ældste datter, Viga, på 13 år, som hun har fortalt om forløbet.