Chok for Anni Fønsby: Har mistet synet

Den 51-årige model er kommet i akut behandling på Rigshospitalets øjenafdeling.

Efter flere ugers synsproblemer har Anni Fønsby fået nedsat syn på venstre øje og fuldstændigt mistet det på det højre.

Den 51-årige model er heldigvis kommet i behandling på Rigshospitalets Afdeling for Øjensygdomme i Glostrup, og ligger på 10. dag derhjemme i håb om at komme sig.

- Ja, det har godt nok været frustrerende. Nu krydser jeg bare fingre for, at jeg får mit syn tilbage, fortæller Anni Fønsby til HER&NU.

Hun fik for fire år siden indopereret trifokale linser for at slippe for biller og har været rigtig glad for operationen, indtil hun for nylig siden fik problemer med synet.

LÆS OGSÅ: Drama på 'Paradise': Hemmelige kys

Derfor tog hun kontakt til privathospitalet, hvor hun blev opereret og blev indkaldt til en undersøgelse.

Ifølge Fønsby var konklusionen betændelse i øjet, som de udskrev en recept på et antiinflammatorisk middel til.

Artiklen fortsætter under billedet.

Anni Fønsby er sengeliggende derhjemme.
Anni Fønsby er sengeliggende derhjemme.

Ved kontrolbesøget seks uger senere var synet næsten væk på højre øje.

- Da jeg kom tilbage til anden undersøgelse fik jeg at vide, at det var blevet bedre. Det var ekstremt frustrerende, når jeg ikke kunne se bedring efter så lang tid, men jeg er autoritetstro og tænkte, når de nu fortæller mig, at de kan se mit øje er blevet bedre, så måtte jeg tror jo på det, skriver Anni i et opslag på Facebook som HER&NU har fået lov at citere fra og tilføjer:

- En lille uges tid efter mit andet besøg, ringer jeg og fik talt med en af deres øjenlæger. Jeg forklarer, at jeg nu ikke kunne køre bil længere, at jeg har smerter i øjet samt forklarer, at jeg har svært ved at orientere mig. Mit syn på mit højre øje var nedsat med mere end 90 %, og at jeg faktisk er ret bange for den udvikling.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-stjerne deler særligt minde

Hun blev sendt hjem med besked om at bestille en ny tid to uger senere, men blot et par dage efter var Fønsby så dårlig, at hun ringede 1813 som sendte hende til Helsingør Sundhedshus.

- Her blev jeg undersøgt og de kunne med det samme se, at mit syn var væk på det højre øje og nedsat på det venstre. Så de henviser mig til Glostrup Hospitals øjenafdeling. Det var rigtig frustrerende for mig at finde ud af, hvor slemt det stod til med mit syn og ydermere finde ud af, at der rent faktisk slet ikke må gå så mange uger, når jeg har en voldsom hornhindebetændelse, som jeg kan ende med at miste synet af, skriver Anni, der er meget taknemmelig for den kompetente behandling på Rigshospitalets Afdeling for Øjensygdomme i Glostrup.

LÆS OGSÅ: Emil Midé i chok: Vi slap med skrækken

Hun er meget ked af, at der er gået 14 uger, fra hun kontaktede privathospitalet, til hun kom i den rette behandling.

- De sidste 10 dage har jeg ligget herhjemme og har ikke noget syn på det højre øje og samtidig stadig nedsat syn på det venstre. Jeg er dog begyndt at kunne se en lille smule lys på det højre øje. Jeg er frustreret, og det er simpelthen så ubehageligt ikke at kunne se, som jeg plejer. Nu håber jeg bare at, min penicillin kan afhjælpe, så jeg får mit syn tilbage, slutter Anni Fønsby.