Nikita Klæstrup i stor sorg: Har mistet sin mor

Savnet er allerede stort.

Nikita Klæstrup mistede 9. juni sin mor. Det afslører hun i et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun sætter ord på det svære tab.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-kok pludselig død

- Jeg savner hende så utrolig meget. Det er svært at sætte ord på alle de følelser, jeg går igennem. Der er øjeblikke, hvor det pludselig føles som om, at hele min mave vender sig, som skulle jeg kaste op. Men det eneste der sker er, at jeg græder lidt mere. Jeg handler irrationelt, skriver hun blandt andet.

I opslaget fortæller hun, at hun har svært ved at se, hvordan og hvornår, det atter bliver godt igen, som folk forsikrer hende, at det bliver.

LÆS OGSÅ: Gertrud om savnet af Dario: Som om han er på job

- Hun var så utroligt sjov - og underlig. Ingen vil nogensinde kunne erstatte hende. Hun havde en ting med at tale tysk til alle os børn. Jeg tror ikke engang, at hun sådan helt rigtigt kunne tale tysk. Men ingen af os andre kunne, så hun slap af sted med det, mindes hun sin mor.

Midt i sin sorg takker Nikita Klæstrup sine nærmeste heriblandt kæresten Mikkel for den store støtte, de har udvist de seneste dage.

LÆS OGSÅ: Christian Kjær savnede prins Henrik: Fræk aften

På opslaget har Nikitas søster Sasha Klæstrup, som deltog i 'Divaer i junglen', kommenteret med en kærlighedserklæring til sin søster og mor. De to har desuden endnu en søster og en bror.