Nikitas nye scoring: Færdig med F-boy

Der er en helt ny hverdag i vente for Nikita Klæstrup.

Nikita Klæstrup har glædelige nyheder at dele.

I et opslag på sin Instagram-profil afslører hun nemlig, at hun fremadrettet kommer til at have sin daglige gang hos Ekstra Bladet. Her lyder det, at hun er bladets nye 'personality hire'.

Hvad det nærmere bestemt indebærer, uddyber den bramfri brunette overfor Realityportalen.

- Jeg skal arbejde med min store passion, reality-TV, og nok også lidt popkultur og finde en spændende måde at formidle det videre til alle læserne på Ekstra Bladet Plus, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman bryder sammen i nyt tv-program

- Og så har jeg en lang liste af idéer, jeg skal vende med dem, og prøve at se, om jeg kan få alle de spændende projekter, jeg har gået og tænkt på, ført ud i livet hos dem. De har også en liste af ting, de godt kunne tænke sig at vende med mig, så det bliver virkelig spændende at se, hvad vi finder ud af.

F-boy, F-bye

Senest har Nikita Klæstups arbejdsliv budt på en rejse til Den Dominikanske Republik, hvor hun var tilrettelægger på det netop afsluttede realityprogram 'F-boy Island'.

Her skulle det dog vise sig, at hun - som den eneste - kom hjem med en romance i bagagen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Morten og Mette kyssede til 'Bachelor'-fest

Nikita Klæstrup og deltageren Mikkel Christensen fik nemlig øjnene op for hinanden under optagelserne, der blandt andet bød på timelange sync-interviews, og da de begge var tilbage i Danmark og tilrettelægger-kontrakten var overstået, kunne kærligheden endelig blomstre.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen og kæresten tager stort skridt

- Folk kan godt lide at sige, at jeg var sammen med en deltager - men han var ikke deltager på det tidspunkt, vi fandt sammen, og jeg var ikke tilrettelægger, slår hun endnu engang fast.

Nikita skal altså - for nu - ikke lave mere tv. Hun er dog ikke afvisende for, at det atter kunne blive aktuelt.

- Vi må se. Hvis det helt rigtige dukker op, skal jeg jo nok kunne finde på det.

LÆS OGSÅ: Efter psykologhjælp: Onkel Reje er tilbage