'FBOY'-Joachim forelsket: Jeg har virkelig kæmpet for det

Det lykkedes ikke at finde kærligheden i programmet, men nu er den der.

Joachim Skyum forsøgte at finde kærligheden i realityporgrammet 'FBOY Island', og selvom det ikke lykkedes i programmet, svæver Joachim i dag på en lyserød sky. Han har nemlig fundet kærligheden på egen hånd.

LÆS OGSÅ: Smukke-Simon afslører: Tilbage hos eksen

- Det er måske en anelse for tidligt at bruge titlen “kæreste”, men jeg kan da sige, at jeg pt svæver på en lyserød sky på en måde, jeg ikke har gjort i mange mange år, afslører Joachim til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ny 'Robinson'-deltager: Her har du set ham før

Joachims nye flamme ønsker ikke sit navn og ansigt ud offentligt, men Joachim kan afsløre, at han ikke er kommet sovende til hendes opmærksomhed.

- Vi mødte hinanden på Instagram for 3-4 måneder siden, hvor vi kommunikerede i et par måneder, hvorefter jeg endelig fik lokket hende på en første date. Det var en hård fødsel, jeg har virkelig kæmpet for det. Vi slog benene væk under hinanden og har tilbragt størstedelen af sommeren sammen, forklarer Joachim.

Mistillid

At Joachim er kendt fra et realityprogram hjalp ikke på scoringen.

LÆS OGSÅ: 'Robinson' er tilbage: Se alle deltagerne her

- Det er da klart, at hun har haft en del mistillid til mig qua min deltagelse som “fboy” i et tv-program. Men jeg er sikker på, at titlen snart kommer på, fortæller Joachim.

Ifølge Joachim er det blot et spørgsmål om tid, før den berømte titel som "kærester" melder sig.