Stjerneboksning 2019 med Simon Iversen.
Stjerneboksning 2019 med Simon Iversen.

Smukke-Simon afslører: Tilbage hos eksen

'For lækker til love'-Simon deler nu en glædelig nyhed om sit kærlighedsliv.

Der er et gammelt ordsprog, der siger, at gammel kærlighed aldrig ruster.

Det er med andre ord også, hvad Simon Iversen, bedre kendt som 'Smukke-Simon', oplever i sit kærlighedsliv i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Kæmpe brøler: Ingen forlovelsesring til Patricia

Over for Realityportalen forklarer 'For lækker til love'-kendissen nemlig, hvilken tidligere flamme, der er blusset op igen:

Artiklen fortsætter nedeunder video.

- Min nye kæreste er ikke helt så ny. Det er nemlig min ekskæreste, Julie Bjerregaard, jeg har fundet sammen med. Vi har været sammen hver eneste dag, undtagen de to ferier, vi har været på. Vi kan bare ikke undvære hinanden, fortæller han.

Følelserne opstod midt i en kritisk tid

Videre fortæller Simon, at kærligheden til Julie blussede op igen i en periode, hvor tilværelsen mere eller mindre var vendt op og ned i kraft af farens sygdomsforløb med kræft.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Derfor dater Linea kun fire mænd

- Da min far gik bort i marts efter et langt sygdomsforløb med kræft, og da jeg passede ham, så stod jeg pludselig ved en form for skillevej i mit liv. Her gjorde jeg op med mig selv, at Sidsel Borg - min dejlige ekskæreste - ikke var den person, jeg ville dele resten af mit liv med. Derfor gjorde jeg det forbi i starten af marts måned, forklarer han og fortsætter:

- Da jeg sad i min fars store hus, helt alene, og hvor jeg straks kastede mig over at totalrenovere, så kom jeg ved et tilfælde i kontakt med Julie. Engang i start maj inviterede jeg hende så med hjem, hvor vi spiste mad. Der gik dog ikke længe før, vi så hinanden igen. Og for mit vedkommende, så fik jeg rigtig stærke følelser for hende, hvorimod hun først tøvede med at kaste sig ind i et forhold med mig igen, fortæller Smukke-Simon afslutningsvis.

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsches svære rolle: Det er bare en leg