Kæmpe brøler: Ingen forlovelsesring til Patricia

Patricia Thyberg troede på den helt store gevinst fra kæresten Tobias Hamann under deres ferie sammen til Hawaii.

På de sociale medier er det smaskforelskede par Patricia Thyberg og Tobias Hamann ikke sparsomme med at dele billeder og videoer op omkring deres fællesture til udlandet.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører: Derfor dater Linea kun fire mænd

Men i et af de seneste opslag på Patricia Thybergs profil på Instagram røber hun en sjov anekdote om turen til Hawaii, som hende og Tobias besøgte sammen tidligere på sommeren.

For ifølge hendes overbevisning var det en tur, hvor hun var overbevist om, at Tobias endelig ville tage det næste store skridt videre i deres parforhold:

LÆS OGSÅ: 'Fede forhold'-par kede af klipningen: Vilde resultater ikke vist på tv

- For et halvt år siden havde Toby (Tobias Hamann red.) købt en smuk kjole med hjem til mig fra sin rejse til Bali. Men da kjoler og jeg har et lidt anstrengt forhold (føler mig bare ikke så tilpas i kjole), har den ligget inde i vores klædeskab siden januar, starter Patricia ud med at skrive i sit opslag og fortsætter:

- Da vi så bookede billetter til Hawaii denne sommer, skete der noget. Og det her kommer til at lyde helt vildt og alt for meget, men nu får I det bare, som det er/var. Jeg er på det her tidspunkt simpelthen overbevist om, at han kommer til at fri til mig på Hawaii. Så den bliver pakket med. Jeg havde kjolen på flere af dagene i Kauai.

LÆS OGSÅ: Kæmpe kovending: Nu forklarer han

Videre fortæller Patricia, at hun ikke kunne holde mistanken inde længere efter flere dage sammen med kæresten, hvor der ikke skete noget i forhold til frieriet.

- Da vi sidder og får en drink i aftensolen, bliver jeg nødt til at fortælle Toby, hvad jeg hele ugen har tænkt på. Jeg græder lidt, men ikke fordi jeg er ked af det, bare fordi det har fyldt i mine tanker hver dag. "Det skal ske, når du mindst forventer det", siger Toby, og det har han så evigt ret i, skriver hun afslutningsvis.

Se opslaget herunder.