Fortryder sin deltagelse i 'FBOY Island': Skuffet over produktionen

Set i bagklogskabens lys skulle Sina Stirnimann have tænkt sig om en ekstra gang, inden hun sagde ja til at deltage i 'FBOY Island'.

I det sidste afsnit af 'FBOY Island', som netop er udkommet på HBO og Discovery+, lykkedes det Sina Stirnimann, Lady og Therese at vælge de 'ordentlige' fyre og tage pengene med hjem.

LÆS OGSÅ: Efter brud med Teitur: Super stressende

Men selvom Sina fik 125.000 kroner med hjem, fortryder hun stadig sin deltagelse.

- Det var slet ikke, som jeg havde regnet med, fortæller Sina til Realityportalen og uddyber:

- Jeg har set den amerikanske udgave, og den er ret sofistikeret. Så det regnede jeg med, at den danske også ville blive, men det blev den ikke.

Intet kærestepotentiale

Sina peger blandt andet på udvalget af fyre. Selvom hun synes, at de fleste var søde og dejlige, var der ikke nogle, som havde kærestepotentiale i hendes øjne.

- Jeg skulle nok have sagt mig selv, at de fyre, som jeg er interesseret i, aldrig ville deltage i et realityshow, lyder det.

LÆS OGSÅ: Jannich om sit forhold Kimmi: Én eks kom i vejen

En anden flirt bag kameraet

Derudover lægger Sina ikke skjul på, at hun er skuffet over flirten mellem Nikita og Mikkel, som fandt sted bag kameraet.

- Jeg fandt først ud af det, da vi var færdige med optagelserne, og jeg følte mig lidt ført bag lyset, fortæller den unge kvinde.

LÆS OGSÅ: Efter mødet med fyrene: Skuffelse hos Mette og Julie

Sina var desuden også utilfreds med andre ting, som foregik bag kameraet. Hun ønsker dog ikke at gå yderligere ned i detaljerne.

Produktionen har ingen kommentarer til Sinas oplevelser under optagelserne.