Traumatiseret efter 'FBOY Island': Nu har hun søgt psykologhjælp

De tre hovedpersoner i 'FBOY Island' følte sig massivt pressede under optagelserne, og efterfølgende har en af dem søgt psykologhjælp.

Det var langt fra en dans på roser, da de tre kvinder, Sina Stirnimann, Therese Paxvig og Lady Matwara, deltog i datingprogrammet ‘FBOY Island’.

Det fortæller de til radioprogrammet RealityRadio på 24syv.

- Jeg gik ødelagt derfra. Jeg mistede mig selv fuldstændig, og da jeg kom hjem, vidste jeg ikke, hvem jeg var, fortæller Sina Stirnimann, der efter optagelserne til ‘Fboy Island’ udviklede en spiseforstyrrelse og måtte søge psykologhjælp.

Brød sammen under optagelser

Ligesom Stina havde Therese og Lady også en dårlig oplevelse under optagelserne, og alle tre kvinder er enige om, at de ikke var blevet godt nok forberedt på det massive fysiske og psykiske pres, som de blev underlagt.

LÆS OGSÅ: 'Kærlighed hvor kragerne vender'- deltager viser kæresten frem

I de 30 dage, optagelserne stod på, havde de ingen fridage, ingen pauser, arbejdsdage på over 10 timer, nætter uden søvn og knap tid til at spise mad. Det resulterede blandt andet i, at Therese Paxvig ender med at bryde sammen under optagelserne.

- Det var så hårdt at være i, og den dag jeg brød sammen, kunne jeg mærke, at jeg havde det svært. Jeg sagde til produktionen, at vi er nødt til at tage det lidt roligt, men de lyttede ikke, forklarer Therese Paxvig til 24syv.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe tvivl: 'Årgang 20'-par afslører datterens nye navn

Producent: Vi er kede af det

Ingen af de tre kvinder følte, at de kunne sige fra over for det massive pres, som produktionen pålagde dem.

- Kontraktmæssigt kunne vi godt stoppe, men når du ved, der er så mange mennesker, der er afhængige af dig, så er det svært at stoppe, fortæller Lady Matwara til 24syv.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Robinson'-vinder klar til endnu en sæson

På baggrund af kvindernes beretninger skriver producenten bag ‘F-boy Island’, Warner Bros. Discovery Danmark, i et svar til 24syv, at de nu vil undersøge sagen.

- Vi er kede af at høre om deltagernes oplevelse med produktionen. Vores deltageres sikkerhed og trivsel er altid af højeste prioritet. Vi tager naturligvis deltagernes udsagn alvorligt og vil tage dem til efterretning og undersøge sagen med det selskab, der er ansvarlig for produktionen, skriver Esben Elborne, Kommunikations- og PR chef, Warner Bros. Discovery Danmark.

Realityportalen har også forsøgt at få en kommentar fra produktionen, men de er ikke vendt tilbage endnu.