Oliver Filthuth efter bruddet: Savnet er stort

Der er særligt én ting, som bliver hårdt for Oliver Filthuth at undvære, efter han ikke længere danner par med Anna Seneca.

Efter Oliver Filthuth og Anna Seneca gik fra hinanden for halvanden måned siden, har der stort set ikke være noget, de to har været enige om.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort giver status på forholdet til Louise

Først anklagede Anna sin ekskæreste for at lave ting bare hendes ryg, og derefter svarede Oliver igen ved at benægte, at han var hende utro.

Senest fortalte Oliver, at han og Anna har overraskende godt forhold i dag og kan snakke sammen, men det er Anna uenig i.

Men én ting kan de dog godt blive enige om: At Annas søn, Mio, som hun har med ekskæresten Oliver Erngart, er en elskværdig lille guldklump. Dét slog Oliver Filthuth fast, da Realityportalen talte med ham om bruddet til fredagens reality-sommerfest.

- Jeg tror ikke, man kan nå at få et tættere forhold, end Mio og jeg gjorde, så den er hård, indleder Oliver og tilføjer, at savnet til den lille dreng er stort:

- Det er nok det hårdeste ved det. Det andet er også hårdt, men det er hårdt, at man skal slippe en så glad energibombe, som Mio er. Den glæde i et menneske, som bare giver dig rigtig meget, det kommer jeg til at savne rigtig meget.

LÆS OGSÅ: Uhh! Louise og Sejr har taget stort skridt i forholdet

Parret fandt sammen i slutningen af sidste år, og de nåede også at bo sammen et par måneder i Olivers hus i Holbæk, inden kærligheden brast. Derfor var Oliver også blevet meget investeret i Annas søn.

- Jeg var virkelig gået all in, afslutter han.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe tvivl: 'Årgang 20'-par afslører datterens nye navn