Oliver Filthuth svarer igen: Jeg var ikke utro

Oliver Filthuth tager nu bladet fra munden og forklarer, hvad der skete mellem ham og Anna.

For en måned siden brød realityparret Anna Seneca og Oliver Filthuth deres forhold. Parret har først nu ønsket at sætte ord på, hvad der skete mellem dem, for alt så rosenrødt ud, da parret flyttede ind sammen i Olivers hus.

Ifølge Anna, "lavede Oliver ting bag hendes ryg", som hun er blevet oplyst omkring af sine følgere. Hun ønsker dog ikke at uddybe, hvad det indebærer.

Oliver mener dog selv, at det lyder som utroskab, og til Realityportalen understreger han, at det aldrig har været på tale.

LÆS OGSÅ: 'Fede fællesskab'-stjerner i kæmpe sejr

- Først for fremmest vil jeg slå helt fast, at jeg aldrig har været Anna utro eller noget i nærheden af den slags. Som “brud på tillid” virkelig kan ligge op til, fortæller Oliver og tilføjer:

- Jeg var til karneval i lørdags i Aalborg med en masse venner, der kyssede jeg så en pige. Her vil jeg gerne understrege, at det er lang tid efter, Anna og jeg skiftede titel fra kærester til venner. Hvilket er det, der menes med “brud på tillid”, fordi jeg ikke selv fortalte det, da jeg kom hjem, men hun blev opdateret af sine følgere.

LÆS OGSÅ: UHH: Første kys i ‘Bachelorette’

Oliver har intet ondt at sige om Anna, og han håber, de med tid kan blive venner. Han har da også svært ved at sætte ord på, hvorfor de er gået fra hinanden.

- Det er et godt spørgsmål, som jeg faktisk ikke engang kan svare dig på. Kun at vi havde nogle forskelligheder, der ikke kunne mødes. Udover det havde vi det faktisk rigtig godt, mener jeg i hvert fald, forklarer Oliver.

Oliver og Anna har boet sammen indtil nu, hvor Anna har fået sin egen lejlighed i Roskilde.