'Fede fællesskab'-stjerner i kæmpe sejr

Ingen af dem havde troet, det skulle være dem, men i går gik en stor drøm i opfyldelse.

For et år siden levede Jacob Raarup Hvid Hansen og Trine Sofie Høegh et helt andet liv, end de gør i dag. De kæmpede med overvægt, men kampen synes stor og uoverskuelig. Så meldte de sig til TV 2 programmet 'Fede fællesskab' i marts 2022, og det ændrede deres liv.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamm er ikke sikker som dommer i ‘X Factor’

Artiklen fortsætter efter videoen af kronprinsfamilien til Royal Run.

I går stod det mere end klart, hvor stor en udvikling de begge har været igennem. Her deltog de nemlig i Royal Run for første gang. Jacob løb 10 kilometer i Aabenraa, og Trine løb 5 km i Herning.

LÆS OGSÅ: UHH: Første kys i ‘Bachelorette’

- Jeg gennemførte. Min drøm gik i opfyldelse, og jeg er både stolt og overrasket over mig selv, jubler Trine.

I programmet var målet for gruppen i sidste afsnit at løbe 5 kilometer, men her måtte programmets coach, Per Nielsen, trække i bremsen for Trine. Hendes overvægt gjorde, at det ikke ville være godt for hendes led at løbe turen med de andre, så hun måtte i stedet cykle.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Hele kronprinsfamilien er i mål til Royal Run

Så stolt og lykkelig

Derfor var det da også en ekstra stor sejr, da Trine i går tilbagelagde de 5 kilometer i tiden 40.56.

- Jeg er så stolt og lykkelig, jeg har gennemført mit første løb! Jeg hørte på hele ruten folk råbe mit navn, og jeg kan ikke beskrive nok hvor motiverende det var! Og da jeg kom løbende i mål, så råbte i højere, jeg elsker jer! Kæmpe tak, og tak til min dejlige familie for støtten, skriver hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Indbrud hos Natascha Linea: Kan ikke lade være med at grine

En oplevelse for livet

For Jacob, som også blev interviewet af TV 2 i forbindelse med løbet i Aabenraa, var distancen 10 kilometer, og stoltheden vil heller ingen ende tage i det sydlige Danmark.

LÆS OGSÅ: UPS! Prins Vincent taler over sig

- Jeg har netop afsluttet 10 km til Royal Run i Aabenraa, og jeg er så stolt over min tid på 1 time og 28 minutter. Det har været en fantastisk oplevelse for livet, og jeg er meget tilfreds med min præstation, skriver han på Instagram.