Indbrud hos Natascha Linea: Kan ikke lade være med at grine

Den unge mor har fået stjålet de fleste af sine ting, men hun tager det ikke så tungt.

Når man får indbrud og stjålet næsten alle sine ting, vil en typisk reaktion måske være at blive ærgerlig, vred eller ked af det. Men det er ikke tilfældet for Natascha Linea Jensen.

LÆS OGSÅ: SE ALLE BILLEDERNE: Frederik Haun og Morten Kjeldgaard er blevet gift

Hun tager det i stedet med oprejst pande og griner af det. Det skriver den unge mor i et opslag i Facebookgruppen 'Få 2023 ting ud af dit hjem', hvor hun fortæller, at hun netop har haft indbrud.

- Det er simpelthen så dumt det her. Kan simpelthen ikke lade være med at grine over det, selvom det også er lidt tragisk, indleder Natascha Linea i opslaget fyldt med grine-emojis og fortsætter:

- Jeg har haft indbrud i det rum, hvor jeg havde alle mine møbler og ting opbevaret, indtil jeg kunne flytte ind i min nye lejlighed. Hvilket betyder, at jeg har mistet omkring 80-90% af alle mine ejendele.

LÆS OGSÅ: Jasmin taler ud efter brud med Bro: Fuldstændig forblændet

Den seneste måned må siges at have været hektisk for Natascha Linea, der venter tvillinger til sommer. I sidste måned flyttede hun til Tyskland, fordi hende og hendes to drenge, Novah og Miso, var efterlyst af kommunen, og sidst i april blev sønnerne fjernet og midlertidigt anbragt. Hun er derfor i gang med at få sine to sønner hjem igen.

LÆS OGSÅ: Irina med stor kritik: Skal vi lide i stilhed?

Nu har hun så fået endnu et punkt på sin to do-liste.

- Nu når jeg skal købe ting, vil jeg virkelig tænke ekstra over det, inden jeg køber noget, fordi jeg gider ikke fylde mit hjem op igen med alt muligt lort, afslutter hun opslaget.

LÆS OGSÅ: Linse afslører fortid med kendt færdselsbetjent

Natascha Linea, der er kendt fra 'De unge mødre', havde ellers for to uger siden meldt ud, at hun trak sig fra sociale medier, fordi hun modtog trusler og var træt af blive dømt som en dårlig mor.