Natascha Linea og børnene er efterlyst

Nu fortæller Natascha Linea, hvorfor hun er rejst til Tyskland.

Til sommer bliver Natascha Linea Kaup Jensen, som er kendt fra 'De unge mødre' mor for fjerde og femte gang, når hendes tvillinger kommer til verden. Men graviditeten har langt fra været en stille og rolig en af slagsen.

I januar måtte hun sygemelde sig fra sin uddannelse som social- og sundhedshjælper, i februar afslørede hun, at hun skulle skilles, i marts flyttede hun i hastværk fra Mors og blev uvenner med sin bedste veninde Katherina Søborg, som også er kendt fra 'De unge mødre'.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-par tager stor beslutning

Beskyldningerne om dyremishandling røg igennem luften mellem de tidligere veninder i ugerne efter, og i weekenden kom det så frem, at Natascha Linea er flyttet til Tyskland. Det fortalte Natascha Linea selv på sin Instagram-profil, inden hun valgte at ændre dens navn for fjerde gang på en måned og slette alt.

Efterlyst af politi og kommune

Nu har hun dog besluttet sig for at tage bladet fra munden og give sine interesserede følgere svar på alle de rygter, der florerer omkring hende, hendes børn og ikke mindst flytningen. Det er nemlig ikke uden grund, at den unge mor nu tilsyneladende befinder sig udenfor Danmarks grænser.

LÆS OGSÅ: Vennerne fra 'Først til verdens ende': Her er vores store kærlighed

- Har simpelthen modtaget så mange bedskeder omkring, hvad der sker. Og jeg har derfor besluttet mig for at give en forklaring her. Fredag den 31/3 udrejser jeg lovligt fra Danmark efter et møde med Lolland Kommune. Mig og drengene udrejser til Tyskland, og da der endnu ikke ligger nogen afgørelse, er dette fuldt ud lovligt, skriver Natascha Linea i et opslag på Facebook, som kan ses nederst i artiklen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse husker Geggos biologiske far: En hottie

- Tirsdag den 4/4, da det går op for Lolland Kommune, at jeg i CPR-registret har ændret adressen til Tyskland, lægger de op til at ville fjerne drengene akut ved en formandsbeslutning. Dette sker dog først onsdag den 5/4, og kort efter der vælger kommunen og politiet at efterlyse mig og drengene i Danmark, på trods af at min danske advokat og Ankestyrelsen siger, at flytningen er fuldt ud lovlig, og at kommunen ikke længere har ret til at handle i sagen.

Har fået lejlighed i Tyskland

En formands beslutning er ifølge Ankestyrelsens hjemmeside en akut afgørelse, når et barns situation er meget kritisk, som træffes af formanden eller næstformanden for børn og unge-udvalget. Afgørelsen er midlertidig og altså kun, hvis der er akut brug for at anbringe børn udenfor hjemmet. Efterfølgende skal beslutningen behandles af forvaltningen.

LÆS OGSÅ: Vlado fra 'Politijagt' springer ud som TikTok-stjerne

Ifølge Natascha Linea handler kommunen dog ikke efter bogen, og hun mener ikke, kommunen tror på, at hun ikke længere befinder sig i kommunen eller i landet.

- Vi befinder vi os alle tre i Tyskland og har faktisk i dag fået tilbudt en lille lejlighed fra 1/5, slutter hun sit opslag.

På Natascha Lineas Instagram-profil kan man se, at den bliver brugt i Tyskland i øjeblikket. Det har dog ikke været muligt at få hverken be- eller afkræftet efterlysningen af politiet. Det har heller ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra Natascha Linea, som den seneste tid udelukkende har kommunikeret via opslag på sine sociale medier.