Vennerne fra 'Først til verdens ende': Her er vores store kærlighed

Man hører ikke om dem på tv, men Nicolai og Christian er mere end bare almindeligt forelsket.

Da HER&NU møder vennerne Nicolai Klejs Madsen og Christian Vagn Uhre fra 'Først til verdens ende', og snakken falder på emnet "kærester", smiler de begge op til begge øre.

De er nemlig mere end bare almindeligt forelskede, og de har begge fundet den kvinde, de ønsker at dele resten af livet med.

Mens Nicolai havde en kæreste under turen, så har Christian først fået titel på forholdet efter eventyret i TV 2-programmet.

LÆS OGSÅ: Kåre Quist sætter huset til salg

Drømmer om børn

Nicolai faldt for kæresten Cecilia i sommeren 2022.

- Jeg blev forelsket kort efter, vi havde sendt ansøgningen afsted til programmet. Vi havde været venner inden, men på NorthSide i juni kysser vi for første gang, og så har vi været sammen uafbrudt siden, fortæller Nicolai.

LÆS OGSÅ: Det sidste farvel: Nu bisættes Dario Campeotto

Man hører ikke om Nicolais forhold i programmet, og det undrer ham.

- Det fyldte meget i mit hoved, at jeg skulle væk fra hende, for det er hende, jeg skal have. Jeg var bange for, det kunne få konsekvenser, at vi cuttede kontakten i så lang tid, fortæller Nicolai og tilføjer:

- Det gik meget bedre, end jeg havde frygtet. Jeg har grædt, men der var noget sundt ved, at kontakten blev cuttet, og man forventede ikke noget af den anden. Så man kunne slappe af i det. Det gjorde, at jeg kunne navigere meget bedre i det, end jeg havde frygtet.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Jeg har flere søskende

Parret bor da også næsten sammen den dag i dag.

- Vi har begge en lejlighed og tilbringer næsten alt tid sammen. Mest hos hende. Men planen er da helt klart at købe noget sammen på et tidspunkt, når det giver mening, fortæller Nicolai og tilføjer:

- Min drøm er, at det skal være Cecilia og jeg. Jeg vil rigtig gerne have børn - gerne flere, og for min skyld behøver der ikke gå alt for lang tid, før de kommer. Der er ikke noget pres overhovedet, men det kommer, når det engang passer ind. Hun er nogle år yngre end jeg og er ved at uddanne sig som advokat. Det er fokus lige nu.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino bliver vært for underholdningsprogram

Nicolai fra 'Først til verdens ende' og kæresten Cecilia
Nicolai fra 'Først til verdens ende' og kæresten Cecilia

Flytter snart sammen

Christian så også en pige inden optagelserne til 'Først til verdens ende', men det nåede ikke at blive til mere i første omgang.

- Omkring castingtidspunktet mødte jeg en pige. Hun var lige kommet ud af et forhold, så hun kridtede hurtigt banen op og sagde, at vi kunne have det hyggeligt og sjovt, men at der nok ikke var en fremtid for os. Den præmis købte jeg ind på, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: Geggo har fået svar på DNA-test: Her er min far

Men gradvist udviklede forholdet sig.

- Men en måned inden afrejse nåede vi at bremse op, fordi jeg syntes, det var hårdt at være i, når der ikke var en fremtid i det.

Men afstanden i den periode, hvor Nicolai og Christian var på eventyr med TV 2, gjorde noget godt for dem.

- Heldigvis havde hun også savnet mig, mens jeg var afsted, ligesom jeg havde savnet hende. Og hun stod så på banegården, da jeg kom hjem til Aarhus, så det var dejligt, afslører Christian.

LÆS OGSÅ: Linda P med stor afsløring

Christian og Frederikke blev kærester i starten af 2023.

- Planen er, vi snart skal bo sammen. Jeg har da også en lille drøm og et håb om børn, afslører han.

Christian fra 'Først til verdens ende' og kæresten Frederikke
Christian fra 'Først til verdens ende' og kæresten Frederikke