Geggo har fået svar på DNA-test: Her er min far

Geggo kan nu afsløre, hvem der er hendes biologiske far.

Stephanie "Geggo" Salvarli offentliggjorde for uger tilbage, at hun har en halvbror, og i den forbindelse fik hun lavet en DNA-test for at få svar på, om Sonny, som hun altid har kaldt far, også er hendes biologiske far.

I podcasten 'Geggo og Cengiz - Helt ærligt' fortæller Geggo nu, hvad DNA-testen viste.

- Jeg har fået svar på DNA-testen, og jeg har gået i næsten 33 år og troet, at Sonny var min far, fortæller Geggo i dagens afsnit.

LÆS OGSÅ: Linda P med stor afsløring

For at forstå hele historien bedre har Geggo og Cengiz inviteret mor Linse i studiet, som bedre kan forklare, hvad der skete i efteråret 1989, hvor Geggo blev undfanget.

- Jeg arbejdede på Grønttorvet, og det gjorde jeg i ti år, og der var altså knald på. På den anden side lå der et værtshus. Og når vi så om fredagen havde arbejdet, så gik vi derover og drak rom og cola og fyrede den af. Det var jo de tider, og der var gang i den. Ikke alle var rundetrunter. Men vi var en masse kvinder og mænd, og vi var bare rundetrunter, forklarer Linse og fortsætter:

- Jeg fandt så Sonny, som jeg troede var Geggos far, og ham kom jeg lidt sammen med, og så kom jeg ikke sammen med ham. Indimellem tog jeg en tur på ham her, der måske er din far.

LÆS OGSÅ: Philip May er klar til næste skridt

Cengiz afbryder:

- Nej, som er hendes far. Vi har jo fået DNA svar tilbage på din brors far, og den viser 98% DNA, fortæller Cengiz og Geggo retter ham.

- Nej, det hedder 50%. Ej nu må jeg lige tjekke. Ja, det hedder 50%, når det er ens far, slår Geggo fast.

LÆS OGSÅ: Gammel kending tilbage til 'Badehotellet'

Ifølge Linse var hun 100% sikker på, at Sonny var Geggos far.

- Vi kom ikke sammen-sammen og boede ikke sammen. Da Geggo bliver lavet kom vi ikke sammen, der havde vi et break, forklarer Linse dog til sit forsvar.

LÆS OGSÅ: Efter mystisk udmelding: Nu forklarer Didde

Kan ikke spørge Geggos brors mor

Geggos nye bror Nicki har desværre ikke sin mor længere, så muligheden for at spørge hende til råds om det hele er der ikke.

Men Linse husker Nickis mor.

- Hun var ikke en af dem, der tog ture. Jeg kan huske, vi syntes, hun var kedelig. Men det var jo ikke kedeligt, det var bare ordentligt. Hun var ikke rundetrunte som os andre, fortæller Linse i podcasten.

LÆS OGSÅ: Elsker du ‘Luksusfælden’? DR hjælper familier med økonomi i nyt program

Ikke et behov for at møde ham

Geggo kender nu identiteten på sin biologiske far, men hun har ikke set ham endnu.

- Jeg har ikke et behov for at møde min far. Det er ikke, fordi jeg nægter og ikke vil. Men det, der er størst for mig i det her, er, at jeg har fået en lillebror, slår Geggo fast og tilføjer:

- Der er jo heller ingen, der ved, om min far vil møde mig.

Hør hele podcasten HER.

LÆS OGSÅ: Jackie afslører nyt tv-program