Didde (Foto: Janus Nielsen)
Didde (Foto: Janus Nielsen)

Efter mystisk udmelding: Nu forklarer Didde

En skuffet Didde Skelmose opklarer nu den misforståelse, at hun om lidt udkommer med en bog - og fortæller, hvad der i stedet er på vej.

For fire dage siden lagde Didde Skjelmose et mystisk opslag på sin Instagram, og de eneste informationer var teksten "28/04-23" og et sløret billede, hvor man kan ane ordet "bitch".

LÆS OGSÅ: Nicolai og Christian afslører snyd i ‘Først til verdens ende’

Artiklen fortsætter under videoen...

Blandt hendes 148.000 følgere var mange hurtige til at drage konklusionen, at det måtte være en bog, som Didde var på vej med. Ingen tvivl om det.

Men det er ikke helt den reaktion, som Didde havde regnet med - for hendes ukendte projekt er nemlig slet ikke, som følgerne regner med.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører nyt navn

Nu er Didde nemlig igen tyet til Instagram for at opklare misforståelsen - og fortælle, hvad det i stedet er, der er på vej fra hende.

- Rigtig mange af jer har troet, at jeg ville udgive en bog. MEN det er altså IKKE tilfældet! Det er “blot” en PLAKAT. Det var egentlig meningen, at jeg først ville afsløre, hvad det det var senere - men fordi alle forventer en bog , bliver jeg nødt til at dele det med jer nu! Det der startede som en god idé om at kunne gøre en forskel, er endt som lidt af et angstprovokerende projekt. For jeg er bange for at skuffe jer. Bange for at fejle.. Og det føler jeg, at jeg gør, hvis I forventer en bog, skriver Didde og fortsætter:

- Derfor har jeg også været MEGET tæt på at droppe projektet. Men jeg har valgt at stå fast og gennemføre det… For hvis bare ÉN af jer kan få den samme følelse som billedet giver mig, og måske gøre en forskel i hverdagen - så er det det hele værd, skriver Didde opg tilføjer, at plakaten kun vil være mulig at købe i 48 timer.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par deler stor beslutning: Eventyret er slut

Du kan selv læse opslaget og se plakaten herunder: