Christiane afslører navnet på sin podcast

Nu har Christiane Schaumburg-Müller Åxman endelig fundet det perfekte navn.

Den kommende tid får vi både meget at se og høre til Christiane Schaumburg-Müller Åxman. Næste måned ruller et nyt reality-program over skærmen, som hun medvirker i, og snart springer hun ud som podcast-vært.

LÆS OGSÅ: Elsker du ‘Luksusfælden’? DR hjælper familier med økonomi i nyt program

For få uger siden fortalte hun på sin Instagram, at hun har en ny podcast på Podimo i støbeskeen, men dengang vidste hun hverken, hvad den skulle hedde eller handle om.

Men det afslører hun nu på sin Instagram story. Den skal hedde "Hverdag" - og handle om både den gode og den uoverskuelige af slagsen.

- Den handler simpelthen om hverdag, for vi har den alle sammen. Uanset hvad vi går igennem, så er der én ting, vi ikke kan løbe fra, og det er hverdagen, fortæller Christiane i sin story.

Nøgleordene er blandt andet hamsterhjul, tidspres og pligter, og Christiane er ikke alene om at vende hverdagens nuancer.

- I denne sæson har jeg samtaler med forskellige mennesker om, hvordan deres hverdag ser ud, hvad presser dem i deres hverdag, har de nogle fede hverdags-hacks, eller har de gennemgået noget, hvor det har været svært at komme igennem hverdagen, forklarer Christiane og tilføjer, at hun allerede har halvdelen af gæsterne på plads.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-par deler stor beslutning: Eventyret er slut

I hvert afsnit får Christiane også besøg af en ekspert på området.

- Jeg har en mega fed psykolog med, som hedder Sisse Find, som jeg virkelig godt selv kan lide. Hun har nogle fede livsanskuelser. Hun sidder og lytter med til den samtale, jeg har med den pågældende gæst, og hun kommer med nogle ret fede antagelser. Hun kan gøre det relaterbart, de ting vi sidder og snakker om. Hun giver nogle fifs, som man kan bruge til noget.

LÆS OGSÅ: 'FBOY Island'-værts vilde arbejdsliv: Det laver hun i Danmark

Christiane er stadig i de indlende faser, og hun er på nuværende tidspunkt i gang med at lave introen, men én ting er sikkert.

- I kommer til at lære meget om mig, lover hun.

LÆS OGSÅ: Karina Frimodt afslører: Ryskjær tog mig på brysterne