Christiane giver status på babylykke: Vi er høje på hormoner

Den 19. december blev Christiane Schaumburg-Müller Aaxman mor for anden gang.

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman er kun to dage inde i baby-boblen, men hun nyder det hele til fulde, det afslører hun i en story, hvor hun sætter ord på den første tid med sin nyfødte pige.

LÆS OGSÅ: Dennis' store ønske: Offentliggør overvågningen

- Vi har lige været til hæl- og høreprøve, og det gik godt. Alt er bare vildt, vi er høje på de hormoner, man nu engang er totalt høje på, og det er bare sindssygt, fortæller Christiane i sin story og tilføjer:

- Julemagien har sænket sig over vores hjem, det er så hyggeligt, fortæller Christiane, der allerede har delt mange billeder af datteren Ludovika Nöel.

Christiane deler ligeledes de mindre glansfulde billeder af det, der nu engang følger med en graviditet. Det er nemlig ikke, som man ser det på film, at en kvinde føder, og så er maven væk.

- Graviditetstøjet er ikke færdigt med at blive brugt endnu. For som alle, der har været gravide før, ved, så er maven stadig hævet, og der går tid (nogle længere end andre), før den falder ned igen, skriver Christiane og viser ærligt maven frem i et par graviditetsbukser.

LÆS OGSÅ: Tina Müller og Josefine Høgh sammen om stort sportsshow