Christiane til lægen efter fødslen: Kæmper stadig

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman er blevet mor for anden gang, og selvom det er lykken, er det også hårdt arbejde.

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman blev mor til en lille pige den 19. december. En kæmpe lykke ramte på dagen, og familien kom hurtigt ind i en babyboble.

LÆS OGSÅ: Philine åbner op: Jeg tilgiver ikke min egen utroskab

Selvom Christiane beskriver sin datter som en tilfreds og nem baby, så er der noget hun kæmper med, og som for mange mødre er en kamp i begyndelsen - nemlig amningen.

- Faktisk er amningerne ikke særlig behagelige, men man tænker som mor - bare barnet får mad, så må jeg leve med smerten, skriver Christiane i et ud af flere storys på Instagram .

Derfor har Christiane denne gang benyttet sig af en ammevejleder, der også opdagede noget problematisk med datteren Ludovika.

- Siri (ammevejlederen red.) kiggede på tungebåndet og konstaterede, at vi skulle få det tilset af en læge med henblik på, at det måske var en smule for stramt. Samme dag sidder vi hos lægen, som konstaterede det selvsamme. Samme dag fik hun (datteren red.) tungebåndet klippet, skriver Christiane.

LÆS OGSÅ: Alt for meget had: Linde åbner op om 'X Factor'-exit

At datteren fik klippet tungebåndet gjorde en stor forskel for amningen.

- Vi er stadig på den nye ammeteknik herhjemme og har haft virkelig gode amninger lige siden. Er vi i mål? Nej ikke endnu, skriver Christiane og tilføjer, at Ludovika er tilfreds ved brystet, og at de sammen er ved at få en god teknik op at køre.

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad afslører: Jeg sagde først nej