Christiane afslører stor beslutning: Aldrig igen

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman har lavet en helt særlig aftale med sig selv.

I den tredje sæson af Christiane Schaumburg-Müller Aaxmans podcast, 'Hverdag', handler det om graviditet. Sæsonen hedder 'Preggo special', og i denne har Christiane valgt ikke at tage en gæst med, hvilket betyder, at hun flyver solo.

LÆS OGSÅ: Scarlet Pleasure-stjerne skal være far

Christiane fortæller meget om sin graviditet, og hun åbner op om en helt særlig pagt, hun har lavet med sig selv, efter hende og sin mand, Daniel, mistede deres søn i sjette måned sidste år.

- Jeg tog en beslutning, da vi mistede sidst i juni 2022. Der havde jeg sådan et forvrænget billede - ikke sundt billede - af min krop, at jeg lavede en pagt med mig selv om, at jeg aldrig ville veje mig igen. Det var bare endnu en ting, som bidrog negativt til mine tanker, min selvforståelse og min følelse af, hvordan jeg havde det i kroppen, fortæller Christiane og uddyber:

- Som om, at tallet var garant for, at jeg havde været god i den forgangene uge, at jeg havde det godt, eller at jeg så godt ud. Min krop troede jo stadig, at den var gravid, og jeg trænede, og jeg prøvede alle mulige ting for at komme af med den graviditetsvægt. Og den blev bare øget og øget, og jeg blev så sur på vægten, og den havde så meget negativitet i sig. Så jeg besluttede mig for, at jeg aldrig ville veje mig igen.

LÆS OGSÅ: Stor forvandling: 'Bachelor'-stjerne ikke til at kende

Christiane har indtil videre holdt sit løfte, og hun ved derfor heller ikke, hvor meget hun har taget på i løbet af sin nuværende graviditet, hvilket virkelig har lettet en sten fra hendes hjerte.

Du kan lytte til hele episoden her.

LÆS OGSÅ: Loay om barn nummer syv: Min drøm gik i opfyldelse