Christiane åbner op om fødslen: Jeg var panisk angst

Det er en meget overvældet og lykkelig Christiane, der i sin podcast 'Hverdag' deler sin fødselsberetning.

Den 19. december blev tv-vært Christiane Schaumburg-Müller Aaxman mor for anden gang til datteren Ludovika.

Men Christianes store ønske om at føde naturligt blev dog ikke indfriet, og en uge inden blev hun indstillet til planlagt kejsersnit.

LÆS OGSÅ: Janni og Pernille i nyt samarbejde: Hudløst ærlige

Lægerne gjorde alt, hvad de kunne, for at give Christiane sin drømmefødsel. Hun forklarer nemlig i sin podcast 'Hverdag', at lægerne prøvede at vende den lille pige ikke bare to, men hele tre gange:

- Fordi jeg klarede det så godt (de første to gange, red.), så siger de, at de faktisk godt vil tilbyde mig at prøve at vende hende igen, selvom de normalt ikke gør det med så store børn, fortæller Christiane i sin podcast.

- Jeg vil så gerne føde vaginalt, og jeg vil så gerne have, at mig og Daniel har denne her oplevelse sammen, så jeg siger ja til at prøve igen, forklarer hun.

Den tredje vending var der dog heller ikke held med.

LÆS OGSÅ: Bliver Elvira-sagen en del af 'Diamantfamilien'? Nu svarer TV 2

En kæmpe operation

Selvom kejsersnittet gik som planlagt, blev Christiane meget chokeret og overvældet, da hun blev kørt ind på operationsstuen.

- Jeg er jo blevet forberedt på, at et kejsersnit er en operation, og jeg har mange veninder, der har fået kejsersnit, og de har alle sammen været enormt positive og især med planlagt kejsersnit. Så jeg føler mig ret klar, siger Christiane i podcasten og tilføjer:

- Jeg skal have en rygmarvsbedøvelse, og det er jeg ikke så glad for. Det er en ordentlig nål, og der bliver jeg ramt af sådan en: 'det her er en freaking operation', og der slog det mig bare, at jeg skulle opereres.

LÆS OGSÅ: Lie Kaas vil ikke huskes: Det virker desperat

Hun forklarer, hvordan hun rystede, mens tårerne løb ned ad kinderne på hende

- Jeg bliver sindssygt emotional og panisk angst, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Nu sker det! Kronprins Christian får sin egen by

Kejsersnittet gik som bekendt efter planen, og 19. december blev Christiane altså mor til lille Ludovika, som i den grad har bragt glæde til familien.

- Jeg er så overdrevet lykkelig for tiden. Det er så vanvittigt at blive mor igen, jeg er så forelsket i det lille kræ og i familiedynamikken, fortæller en rørt Christiane til slut.

Du kan høre 'Hverdag' på Podimo.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Badehotellet'-stjerner i byen sammen