Christiane Schaumburg-Müller Aaxman.
Christiane Schaumburg-Müller Aaxman.

Christiane afslører: Det ødelagde graviditeten

Vinlanceringen måtte pludselig afvige pladsen for noget vigtigere.

Fem dage før juleaften blev Christiane Schaumburg-Müller Aaxman og husbonden Daniel Aaxman forældre til datteren Ludovika.

Det betyder dog ikke, at der er gået barselsbobbel i den for tv-darlingen, der for nylig kunne afsløre, at hun har kastet sig ud i et nyt iværksætterprojekt.

LÆS OGSÅ: Lene Beier jubler: Har fundet drømmehotellet

I samarbejde med en af Danmarks ældste vinhandler, Ludvig Bjørns Vinhandel, har hun nemlig startet sit eget eksklusive vinbrand, Loina.

Et projekt, der altså har været længe undervejs - også længere end ventet, fortæller Christiane, da HER&NU/Realityportalen møder hende til præsentationen af den første vin.

- Vi startede det her projekt, før jeg blev gravid, og så var det faktisk meningen, vi skulle lancere, mens jeg var gravid, forklarer den tidligere 'Vild med dans'-vært og tilføjer:

- Det er bare to ting, der bare ikke spiller sammen.

Derfor måtte Christiane altså sadle om, da hun pludselig stod med en positiv graviditetstest - hvilket også har betydet, at hun ikke holder barsel på den traditionelle måde.

LÆS OGSÅ: Kryptiske Bendtner: Tv-program med Sus på vej?

- Vi blev nødt til at udsætte det, og så kunne vi heller ikke udsætte det, til jeg har været på barsel i et år, fortæller hun og fortsætter:

- På den anden side kan jeg jo vælge at forlænge min barsel i den anden ende. Det er jo så priviligeret.

LÆS OGSÅ: Lars Ranthe om grosserer Madsen: - Han har givet mig selvtillid