Christiane med stor kærlighedserklæring til sygdomsramt mor

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman lancerer nyt, eksklusivt vinbrand under navnet Loina. Navnet er en hyldest til sin mor.

Tv-vært og influencer Christiane Schaumburg-Müller Aaxman har altid kastet sig energisk ud i nye brancher, og med lanceringen af sit eget eksklusive vinbrand, Loina, starter endnu et eventyr.

LÆS OGSÅ: Mette og Michaels svære rejse: I fertilitetsbehandling på fjerde år

I samarbejde med en af Danmarks ældste vinhandler, Ludvig Bjørns Vinhandel (est. 1760), præsenterer hun nu sin egen Cava, der er skabt som en hyldest til livet og de vigtigste kvinder i hendes liv.

- Jeg er en ægte livsnyder og typen, der lever mere i dur end i mol… ja, for mig er (vin-)glasset altid halvt fyldt - ikke halvt tomt, fortæller Christiane Schaumburg-Müller Aaxman forud for lanceringen af Loina i en pressemeddelelse.

- Jeg har altid elsket cava, og jeg er med årene blevet stadig mere optaget af kvalitet fremfor kvantitet. Der er mange følelser knyttet til vin, fordi det er noget, vi drikker for at markere en særlig anledning - og det gælder især, når det kommer til bobler. Derfor er jeg særligt stolt af den elegante, men imødekommende smag, vi har opnået i udviklingen af Loina.

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman har personligt besøgt vinproducenter og gårde i flere lande for at sikre, at navnet “Loina” bliver garant for en unik og smagfuld oplevelse.

Samtidig er Loina også resultatet af en omhyggelig udvælgelsesproces. Christiane samlede nemlig en gruppe veninder med forskellige præferencer inden for vin og gennem blindsmagninger, ærlige tilkendegivelser og kyndig vejledning blev de tilsammen den personlige fokusgruppe, der har bidraget til at skabe en vin af høj kvalitet med en bred appel.

- Loina repræsenterer alt det, jeg står for og sætter højt. Det er et sprudlende, humørfyldt og raffineret glas cava, som jeg er stolt af og til hver en tid ville servere for mine gæster - eller skåle i med min bedste veninde, siger iværksætteren.

LÆS OGSÅ: Geggo røber: Fik overraskende svar fra lægen

En hyldest til mor

Navnet Loina er en sammensætning af navnene "Lola" og “Ina”, og det er der en helt særlig grund til:

- Min bedste veninde gennem 28 år er fra Filippinerne, og jeg har derfor hørt hende omtale sin mormor som Lola. Ina betyder mor - også på filippinsk - og derfor gav det mening for mig at sammensætte de to, så de repræsenterer min egen mor, der jo også er mine børns mormor, fortæller Christiane og tilføjer:

- Jeg har lanceret denne vin som en kærlighedserklæring til min mor, der desværre er svært Alzheimers ramt i dag. Hvis hun kunne forstå, hvad jeg har skabt, ville hun uden tvivl kysse mig på panden og sige, 'Hvor er jeg stolt af dig, min pige.' Og så ville vi sammen drømme os tilbage til den vingård i Provence, hvor hun boede som ung.

LÆS OGSÅ: Smaskforelsket: Felix Smith er flyttet sammen med 20 år yngre kæreste

For Christiane Schaumburg-Müller Axman er Loina mere end bare en flot flaske bobler. Det er også en cava, der kan fejre hverdagens store og små glæder, en smag der kan vække minder, og en invitation til at sætte farten ned og pleje vores relationer, samvær og nærvær.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Martin afslører: Dater realitystjerne

Christiane Schaumburg-Müller med mor Birthe Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller med mor Birthe Schaumburg-Müller