Julie Zangenberg deler nyt efter stor operation

Julie Zangenberg er nu kommet igennem operationen.

I starten af marts delte skuespiller Julie Zangenberg sine overvejelser om at få fjernet sine bryster. Hun havde nemlig truffet en stor sundhedsmæssig beslutning om at få fjernet begge bryster, da hun har høj risiko for at få brystkræft.

LÆS OGSÅ: Janni Ree forkælet af Karsten med kontanter

- Derfor har jeg valgt at tage imod at få foretaget en operation, som fjerner brysterne. Jeg får i samme omgang lavet en operation, så det kommer til at se ud som normale bryster, forklarede Julie dengang.

Nu er operationen overstået, og Julie deler nyt efter hele forløbet.

- I dag er jeg kommet hjem efter min operation og tre dage på Rigshospitalet. Alt er gået godt. Men det er selvfølgelig lidt af en omgang, som jeg lige tager noget tid at komme igennem, skriver Julie i et opslag på Instagram og tilføjer:

- Hvad jeg står/sidder mest med lige nu er en enorm taknemmelighed. Først og fremmest for den enorme professionalisme og varme jeg mødte fra det kompetente, søde og seje personale på Rigshospitalet. Vi har et hospitalsvæsen, der bliver så presset, men det lod de ikke skinne igennem en eneste gang.

LÆS OGSÅ: Katrine Greis-Rosenthal afslører nyt om 'Sygeplejeskolen'

Julie takker sin mand og familie for at støtte hende igennem beslutningen, og så bruger hun opslaget til at komme med en opfordring.

- På hospitaler ser man mennesker, der har det meget hårdere end en selv. De enlige forældre med deres syge børn. Patienten, der går alene på gangene og ikke har besøg. Det er vigtigt, vi bliver ved med at donere til kampene imod sygdom. Det er vigtigt, at vi rækker og ud og hjælper dem, vi ved har det hårdt. Det er vigtigt, at vi er bevidste om, at et sundt liv er så stor en gave, som vi ikke må tage for givet. Jeg sender dig al kærlighed og taknemmelig energi herfra. Pas på jer selv og hinanden derude, slutter Julie.

LÆS OGSÅ: 'Kragerne'-Rasmus afslører: Jeg lider af sjælden sygdom