Julie Zangenbergs store beslutning: Skal have fjernet brysterne

Den ærlige skuespillerinde har høj risiko for at få brystkræft, og nu åbner hun op omkring sin beslutning.

Julie Zangenberg har gennem tiden været ganske ærlig omkring, hvilke indgreb hun har fået foretaget på sin krop, og i april sidste år delte hun, hvordan hun i sine spæde 20'ere fik foretaget en brystforstørrende operation.

LÆS OGSÅ: Sara Bro dropper hjertebarn

Et årti senere syntes hun dog, at det var fjollet, hun fik dem lavet i sin tid, og hun ville derfor gerne have gjort dem mindre igen.

Men nu lader den 35-årige skuespillerinde sig lægge under kniven igen af helt andre årsager. Hun har nemlig truffet en stor sundhedsmæssig beslutning om at få fjernet begge bryster.

Det fortæller hun om i en række videoer på sin Instagram.

- Det er vigtigt at sige, at der ikke er noget galt. Jeg har ikke nogen sygdom. Men i slutningen af marts skal jeg have en operation, fordi der er arvelig brystkræft i min familie. Jeg har gået i et forløb igennem flere år, og det er blevet vurderet, at jeg har en forholdsvis høj risiko for at få brystcancer, fortæller hun og fortsætter:

- Derfor har jeg valgt at tage imod at få foretaget en operation, som fjerner brysterne. Jeg får i samme omgang lavet en operation, så det kommer til at se ud som normale bryster, forklarer Julie, der dog slår fast, at hun ikke ønsker at gå i flere detaljer.

LÆS OGSÅ: 'Stormester'-tabere tager revanche: Her er datoen

Selvom beslutningen kommer ganske pludseligt for Julies knap 100.000 følgere, så er det en beslutning, hun har haft vendt og drejet på alverdens måder gennem de seneste år for at sikre sig, at det er det rigtige.

- Det er en beslutning, som jeg er glad for. Jeg har undersøgt for og imod igennem flere år, og beslutningen er truffet. Det er noget, som er en lettelse for mig. Jeg synes bestemt ikke, at det er synd for mig, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull åbner om op svær tid: Ville tage sit eget liv

Julie ønsker ikke at gå yderligere ind i det, selvom hun det seneste stykke tid er blevet tilbudt både interviews og tv-programmer fra højre og venstre. Hun har dog alligevel valgt at dele sin beslutning af flere grunde.

- Fordi jeg har et offentligt virke og Cozy, min virksomhed, som jeg kommer til at være væk fra et lille stykke tid i slutningen af marts, så syntes jeg, det var naturligt, at jeg fortalte, at det var derfor, jeg var væk.

I kommentarsporet er det væltet ind med kærlige hilsner fra blandt Silas Holst, Irina Olsen, Szhirley og Lene Beier.

Du kan selv se videoerne herunder: