Jacob Taarnhøj, Thomas Warberg, Sofie Jo Kaufmanas, Linda P og Eva Jin samt Lasse Rimmer og hans assistent, Mark Le Fevre.
Jacob Taarnhøj, Thomas Warberg, Sofie Jo Kaufmanas, Linda P og Eva Jin samt Lasse Rimmer og hans assistent, Mark Le Fevre.

'Stormester'-tabere tager revanche: Her er datoen

Snart ruller endnu mere 'Stormester' over skærmen.

Sidste år rullede første gensynsprogram af 'Stormester' over skærmen, hvor fem tidligere vindere af seerhittet konkurrerede om at blive 'Vindernes vinder'.

Nu er det så tid til, at nogle af dem, der har fået allerfærrest point i 'Stormester'-historien, får mulighed for at tage revanche.

LÆS OGSÅ: Andet liveshow: Det skal 'X Factor'-deltagerne synge

Artiklen fortsætter under videoen.

Det sker i programmet 'Stormester - en chance til', som får premiere på TV 2 klokken 20 og TV 2 Play 16. marts.

Her er det Jacob Taarnhøj og Thomas Warberg, som begge medvirkede i anden sæson og fik henholdsvis 99 og 113 point samlet set, der skal forsøge at vinde stormester Lasse Rimmers gunst ved at løse opgaverne, de bliver stillet, bedst muligt.

Derudover er også Sofie Jo Kaufmanas og Linda P, som var med i den femte sæson, hvor de lå meget tæt i bunden med 78 og 79 point.

Sidst, men ikke mindst, vender også Eva Jin tilbage i 'Stormester'-universet. Hun medvirkede i sæson seks og er den af 'taberne', der formåede at indsamle færrest point i sin første tur i manegen, hvor det blev til 71 af slagsen.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph-Petersen arbejdsløs igen: Aldrig rart at være på røven

Det er som vanligt Lasse Rimmer, der har æren af at give den som stormester, mens Mark Le Fevre assisterer.

LÆS OGSÅ: Fødselsdag gik helt galt: 'Årgang 20'-Louie endte på hospitalet