Stormester Lasse Rimmer Mark LeFevre

TV 2 afslører: 'Stormester'-huset totalskadet

Det går ikke altid helt efter bogen, når man giver kendisserne frie tøjler.

Den ottende sæson af det populære underholdningsprogram 'Stormester' ruller lige nu over skærmen fredag efter fredag.

I de forgangne sæsoner har man kunnet se kendte danskere boltre sig i de overdådige stormestervillaer, hvor deres mere eller mindre kreative løsninger på Lasse Rimmers opgaver føres ud i livet - og i æteren.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Martin Brygmann med i Nykøbing Falster Revyen

Artiklen fortsætter under videoen.

I den aktuelle ottende sæson er det sjette gang, produktionen skifter hus. Denne gang er deltagerne i Holte, hvor produktionen har lejet et hus, som under optagelserne var til salg.

Det samme gjorde sig gældende i sæson tre af programmet, hvor programmet indlogerede sig i Charlottenlund - og her fik husets ejer formentlig svedige håndflader undervejs. Huset er nemlig det eneste hus, som indtil videre har pådraget sig alvorlige skader under optagelserne, skriver TV 2.

Her gik det nemlig hverken værre eller bedre, end at et gulv i den daværende stormesterresidens blev totalskadet, hvorefter produktionen måtte sørge for at få slebet gulvet helt ned.

Det skete, da komiker Victor Lander, som medvirkede i den tredje sæson, under en opgave, der lød på at glide længst, simpelthen valgte at placere en glidebane bestående af vand og opvaskemiddel direkte på husets trægulv.

Den opmærksomme 'Stormester'-fan vil dog måske bemærke, at en sådan opgave da slet ikke blev vist i sæson tre - og det er ganske rigtigt.

LÆS OGSÅ: Væk med woke: Det gamle 'Paradise Hotel' vender tilbage

Når 'Stormester'-optagelserne er i gang, bliver der nemlig filmet de kendte i færd med flere opgaver, end der er plads til i sendefladen. På den måde kan produktionen selv sortere i dem og skrotte dem, som er for kedelige eller bare ikke egner sig til skærmen - og det var altså netop det, der skete med opgaven om at glide længst.

Foruden Victor Lander, deltog Jesper Groth, Lise Baastrup, Sarah Grünewald og Heino Hansen, i sæson tre af 'Stormester'.

I den aktuelle sæson er det Puk Elgaard, Mathias Helt, Natasha Brock, Carsten Eskelund og Tobias Dybvad, der kæmper om stormesterens gunst.