Stormester Lasse Rimmer Mark LeFevre

'Stormester' vender tilbage: Her er datoerne

Der er gode nyheder til fans af programmet.

'Stormester' har rullet for fuld udblæsning det seneste år. I sommer kunne vi muntre os med sæson syv af programmet, og henover vinteren har vi kunne varme os med den længe ventede 'Vindernes vinder'-sæson.

LÆS OGSÅ: De kendte dronning Margrethes hemmelige plan

Artiklen fortsætter under videoen...

Og nu er der nyt om det kommende 'Stormester'-år, der ser ud til at holde topfarten med to sæsoner mere.

Det er i dag blevet afsløret på Instagram.

- Nogen der er klar på mere Stormester? For så har vi nemlig gode nyheder. Til februar går vi i studiet med et helt nyt hold deltagere og optager sæson 8! Deltagerne afslører vi på fredag, står der i opslaget til et billede af Mark le Fêvre, der sandsynligvis beholder sin vante plads i programmet.

Sidste år rullede 'Vindernes vinder'-sæsonen, der havde samlet vinderne fra hver tidligere sæson af programmet, og i den forbindelse har TV 2 også teaset for, at vi også ville få fornøjelsen af et program med alle taberne.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne i stor sorg

Og det lyder til, at dét program også vil ramme skærmen i 2024.

- Og til de mange der spørger. Specialsæsonen 'En Chance Til' er bestemt ikke glemt. Den kommer også på et tidspunkt i 2024. Så der er masser at glæde sig til, står der videre i opslaget.

Vil man gerne have fornøjelsen af at se showet live, så bliver billetterne til studieoptagelserne sat til salg på mandag den 8. januar klokken 10.00.

Datoerne for studieoptagelserne er den 12/2, 13/2, 19/2 og 20/2.

LÆS OGSÅ: Tobias Dybvad skal være far igen

Du kan selv se opslaget herunder: