Mathias Helt afslører: Nyt twist i ‘Stormester’

Den nye sæson af det populære underholdningsprogram huser ikke kun splitnye deltagere.

Den 7. juni har den nye sæson af det populære underholdningsprogram 'Stormester' premiere, og denne gang med fem splitnye deltagere.

Radio- og podcastvært Mathias Helt er iblandt de fem deltagere, der hver uge skal finde på kreative og sjove løsninger på de til tider kringlede opgaver, som 'Stormester'-værten Lasse Rimmer giver dem.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Sara i vild forvandling

Da Realityportalen møder Mathias til Reality Awards sommerfest på Bakken fredag aften, sætter han ord på sin 'Storemester'-debut:

- Det har været de sjoveste dage i hele mit liv, fortæller han begejstret og tilføjer:

- Jeg sidder jo i det gode smørhul med Puk Elgaard på den ene side og Natasha Brock på den anden side (som også er med som deltagere i programmet, red.).

Nye omgivelser

'Stormester'-fans kommer måske til at savne det store, hvide hus, som deltagerne løser rigtig mange af deres opgaver i - og som, selvom man kan tro det, altså ikke er stormesteren Lasse Rimmers eget hus.

Den nye sæson af 'Stormester' huser nemlig ikke kun splitnye deltagere. Programmet er også filmet i helt nye omgivelser - det afslører Mathias Helt til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Måtte gemme sig efter 'Først til verdens ende'-sejren

- Det er et nyt hus i denne her sæson, afslører Mathias og uddyber:

- Det er Sebastian Lynggaards (dansk retoriker, podcaster og forfatter, red.) - altså memeprofilen 'Herlige Svend's barndomshjem, som vores sæson er optaget i, forklarer han.

Så der er altså meget at glæde sig til, når den nye sæson ruller over skærmen til juni, og særligt for den den 35-årige radio- og podcastvært, som håber på, at hans medvirken i programmet kan åbne nye tv-døre for ham i fremtiden.

- Jeg håber, at min medvirken i 'Stormester' kan åbne nye døre, der gør, at jeg kan få andre fede oplevelser, siger han.

Om Mathias Helt en dag mestrer flere store projekter, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmer overrasket: Jeg var nødt til at slås for taletid

Se interviewet med Mathias Helt øverst i artiken.