Heino Hansen afslører: Sådan blev jeg skeløjet

Den kække komikers skelen er ikke medfødt.

Heino Hansen har ikke altid været skeløjet.

Det afslørede han i DR-programmet 'I hjernen på stjernen' i juni sidste år, hvor han fortalte, at det var en fodboldulykke i teenageårene, der forårsagede det særprægede udtryk.

- Jeg havde første arbejdsdag i Enø Grill & Steakhouse som afrydder og opvasker, og så skulle vi lige over om formiddagen, mig og min halvbror, for at spille mål til mål på syvmands, fortalte komikeren og fortsatte:

- På et tidspunkt kom der en drilsk højder, og så fik jeg lige fejlvurderet, hvor jeg stod, og så hoppede jeg op for at redde den og smadrede hovedet. Det var sådan, at man lige følte, at målet gav sig lidt.

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Dennis Knudsen fylder 60 år

Heino fortalte videre, at han i lang tid efter havde det vildt dårligt, og at han er sikker på, han fik en hjernerystelse i sin tid.

En del af sin identitet

Imponerende nok hoppede han dog efter ulykken op på jernhesten og cyklede ti kilometer hen til den nye arbejdsplads og fik overstået sin første arbejdsdag.

Senere har han af en øjenlæge fået fortalt, at ulykken kan være grunden til, at øjets nerver blev påvirket.

Heino har siden ulykken set sin skelen som en fordel og en del af sin identitet.

- Det er ikke, fordi jokesene behøver handle om det, men det er også at skille sig ud, og det er ret sjovt at være skeløjet. Når man er lidt introvert og en ikke-social type, kan man skille sig ud uden at sige noget, forklarer den prisbelønnede komiker.