Heino Hansen afslører: Sådan blev jeg skeløjet

Den kække komikers skelen er altså ikke medfødt.

Heino Hansen har ikke altid været skeløjet.

Det afslører han i DR-programmet 'I hjernen på stjernen', hvor han fortæller, at det var en fodboldulykke i teenageårene, der forårsagede det særprægede udtryk.

- Det var den dag, jeg havde første arbejdsdag i Enø Grill & Steakhouse som afrydder og opvasker, da skulle vi lige over om formiddagen, mig og min halvbror, for at spille mål til mål på syvmands, fortæller komikeren og fortsætter:

- På et tidspunkt kommer der en drilsk højder, og så har jeg lige fejlvurderet, hvor jeg stod, og så hopper jeg op for at redde den og smadrer hovedet. Det var sådan, at man lige følte, at målet gav sig lidt.

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Dennis Knudsen fylder 60 år

Heino fortæller videre, at han i lang tid efter havde det vildt dårligt, og at han er sikker på, han fik en hjernerystelse i sin tid.

Ikke lyst til operation

Imponerende nok hoppede han dog på jernhesten og cyklede ti kilometer hen til den nye arbejdsplads og fik overstået sin første arbejdsdag.

Senere har han af en øjenlæge fået fortalt, at det kan være grunden til, at øjets nerver blev påvirket.

Heino ønsker da heller ikke umiddelbart at få opereret sine øjne på plads - han ser nemlig skelen som en del af sin identitet, og så har den også sine fordele.

- Det er ikke, fordi jokesene behøver handle om det, men det er også at skille sig ud, og det er ret sjovt at være skeløjet. Når man er lidt introvert og en ikke-social type, kan man skille sig ud uden at sige noget, forklarer den prisbelønnede komiker.