Lasse Rimmer overrasket: Jeg var nødt til at slås for taletid

Lasse Rimmer er mere vant til værtsrollen end til deltagerrollen.

I dag er der premiere på et helt nyt underholdningsprogram 'Roasted - Verdens sjoveste ferie' på Prime.

Her skiftes fem komikere til at grille hinanden med jokes, mens Linda P styrer slagets gang som vært på et ferieparadis på Marbella.

LÆS OGSÅ: Uffe Holm afslører: Skred fra regningen

En af deltagerne er komiker Lasse Rimmer, der mest er kendt for sine værtsroller på tv. Det er mere uvant for ham at være deltager, hvilket han måtte sande.

- Det tog mig cirka en optagedag at gennemskue, at alle ikke holder kæft, når jeg begynder at tale. Jeg var virkelig nødt til at slås for taletid. Hvis de andre havde en sjov joke, så var det ikke sådan, at de ventede på, jeg sagde noget, fortæller Lasse til HER&NU og tilføjer:

- Den store forskel på at være vært og være deltager viser sig at være, at der ikke er nogen, der holder kæft, når en deltager begynder at tale, så er jeg bare med, og der skulle jeg lige gennemskue, hvor heldig jeg har været i alle mulige andre sammenhænge.

Lasse skulle finde sin plads mellem deltagerne Tobias Dybvad, Simon Talbot, Mikkel Klint Thoris og Ane Høgsberg.

- Jeg opdagede, at jeg nok lige skulle finde mine øjeblikke, og ellers bare slappe af og acceptere, at når man står ved siden af Simon Talbot og Tobias Dybvad, der plaprer løs i maskingeværtempo med pointerne, så bare vent, til de lige er nødt til at skifte patronbælte, og så kan det være, man kan komme ind med en joke selv, fortæller Lasse.

LÆS OGSÅ: Sød video: Jeff og Esther er blevet forlovet

Ifølge Lasse Rimmer har konceptet med at grille sine kolleger fundet sted lang tid inden programmet.

- Det har været en tradition i årevis at sige sandheden på den sjoveste og skarpeste måde, man kan, når komikere er samlet indbyrdes. Jeg har aldrig været til en polterabend for en komikerkollega, hvor vi ikke uformelt på et tidspunkt har startet en kort roast, fortæller Lasse.

LÆS OGSÅ: Kendt komiker er blevet far

Der er dog en klar forskel på, når komikere griller privat og på tv.

- Vi er nødt til at tage afsæt i, hvad de fleste mennesker ved om os, fortæller Lasse.

Der er premiere på 'Roasted – Verdens sjoveste ferie' fredag den 17. maj. Programmet kan ses på Prime Video.

LÆS OGSÅ: Kirkeklokkerne ringer: Sara Lygum skal giftes