Uffe Holm afslører: Skred fra regningen

Standupkomikeren Uffe Holm er skredet fra et restaurantbesøg uden at betale regningen. Og det er ikke kun sket én gang.

Uffe Holm mangler næppe penge. I et stort interview med Børsen i anledningen af hans 30-års jubilæum som standupkomiker i 2023, afslørede han, at han næsten har tjent 100 millioner kroner på at lave standup.

LÆS OGSÅ: Linda P. delte stor hemmelighed med Søren Pape

Den gode økonomi er dog ikke noget, der har stoppet Uffe Holm i at skride fra regningen. Det afslører han i et interview med Euroman.

Forsømmelsen af regningen skete på den københavnske fonduerestaurant Baron Von Dy, der sidenhen er lukket.

LÆS OGSÅ: Gigi bryder tavsheden efter 15 år: Derfor trak jeg stikket

- De havde et all you can eat-koncept, og det var tæskedårligt, fortæller Uffe Holm i interviewet og fortsætter:

-Derudover stank der også, fordi der stod 60 fonduegryder med rygende varm olie og kørte. Da vi havde spurgt efter regningen for tredje gang uden at få den, besluttede vi os for at gå, selvom det var lidt grænseoverskridende.

Ikke første gang

I samme interview afslører komikeren også, at det ikke er første gang, han er gået fra en regning. Han har nemlig også gjort det engang i Monaco. Det var tilbage i 2010, hvor han spillede meget poker.

-Vi var på en restaurant, der hedder Pacific Monte Carlo, sammen med tre danske pokerspillere, og vi hyggede os gevaldigt.

LÆS OGSÅ: Elvira ikke i tvivl: Har fundet babynavn

Restaurantbesøget endte med en regning på 3.000 euro, hvilket ikke var småpenge. Men så blev Uffe Holm kommet til undsætning, da han var oppe at spørge efter en tandstik.

- Jeg spurgte manden bag baren, om han havde en, og han svarede, at han havde 100, hvorefter han stillede et glas med dem i frem. ’Der er ikke 100 der,’ svarede jeg. ’Skal vi vædde, hvor mange der er?’ spurgte han så. ’Det kan vi godt,’ svarede jeg.

LÆS OGSÅ: Sød video: Jeff og Esther er blevet forlovet

Det endte med at de væddede om regningen. Hvis danskeren vandt, ville han slippe for regningen. Hvis ikke, skulle han lægge det dobbelte. Heldigvis for Uffe Holm vandt han, så han tog sin kone under armen og gik fra restauranten uden at have lagt så meget som én euro.