Linda P. delte stor hemmelighed med Søren Pape

Der er kun ét menneske, som Linda P. har fortalt sin hemmelighed til - indtil nu.

I Martin Johannes Larsens podcast 'En dag tilbage' er Linda P gæst, og her kommer der nogle sandheder på bordet. Det viser sig nemlig, at Linda P.s faste format med rødvinsskuldre om fredagen gemmer på en hemmelighed.

LÆS OGSÅ: Oh Land afslører: Vild gave fra Blachman

- Jeg drikker ikke rødvin. Der er Ribena i glasset. Jeg har røbet det overfor ét menneske, og det var Søren Pape, som skrev til mig fire måneder, inden han døde, fortæller Linda P i podcasten og fortsætter:

- For der var en dag, hvor jeg ikke havde noget ribena, så lavede jeg hvidvins skuldre i stedet for. Så skrev han "Nu stopper du, det er altså kun rødvinen, der kan give de der 80'er grimme skuldre", og jeg sagde "Du skulle bare vide, det er faktisk Ribenasaft", og det hele faldt til gulvet.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas afslører: Sådan blev jeg homoseksuel

Når hun ikke har noget imod at fortælle hemmeligheden nu, skyldes det måske, at hun overvejer at droppe de populære rødvinsskuldre.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Først til verdens ende’: Strandet i Malaysia i flere dage

- Det er ikke for at være på tværs, men der er noget med, at når noget bliver populært, så vil jeg gerne finde på noget andet, fortæller hun og forklarer:

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-Anton afslører: Fik hjælp af produktionen

- Når det bliver tilpas populært, så synes jeg, man skal stoppe. Så skal man finde på noget andet. Så nu er jeg begyndt at lave makeup ritualer, og der er ikke så meget skuespil i det. Altså, jeg kan vaskeægte ikke finde ud af at lægge makeup.

LÆS OGSÅ: Heino Hansen afslører: Løj for konen om 'Forræder'

Således er rødvinsskuldrene måske talte. Hør hele podcasten med Linda P. herunder