Tivolirevyen har slået rødder: Herlige krukker

Der er snart gang Glassalen i Tivoli, når Tivolirevyen starter i juni.

Det er tilsammen 310 års livserfaring, der fra juni står på scenen i Glassalen i Tivoli, når Tivolirevyen springer ud og blomstrer igen i den gamle have. Der var revy første gang i Tivoli i 1884, og det var derfor meget passende, at det var et stort, gammelt oliventræ, som revyholdet symbolsk plantede, da de havde første prøvedag og genoptog en lang revytradition.

LÆS OGSÅ: WOW: Kaspar og Lambang viser nyt hus frem

– Nu står vi jo seks
krukker her ved siden af den store,
jokede Andreas Bo,
som ikke var bange
for at få jord under
neglene.
– Nu står vi jo seks krukker her ved siden af den store, jokede Andreas Bo, som ikke var bange for at få jord under neglene.

– Jeg tager skovlen, jeg har masser af erfaring med at plante træer, Jeg gør det faktisk hver dag, sagde en grinende Lisbet Dahl, 77, som var i topform og helt klar som instruktør til de næste mange måneders legestue med Linda P., 38, Andreas Bo, 56, Carsten Svendsen, 43, Nicolai Jørgensen, 33 og kapelmester James Price, 63.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche afslører nyt navn

– Det går rigtigt godt, vi har masser af gode idéer, og tempoet er højt allerede. Jeg glæder mig til at komme på scenen og stå over for publikum igen, fortalte Lisbet, som spillede revy i Tivoli første gang i 1981, men fik sin revydebut allerede i 1972 i Rottefælden i Svendborg.

– Lige siden jeg gik ud af
skolen, så har jeg hadet læseprøver. Jeg glæder mig bare
til at komme ind
og få hatten på,
sagde Linda P.,
som skal stå på
scenen med sit
store idol Lisbet
Dahl.
– Lige siden jeg gik ud af skolen, så har jeg hadet læseprøver. Jeg glæder mig bare til at komme ind og få hatten på, sagde Linda P., som skal stå på scenen med sit store idol Lisbet Dahl.

Efter 33 Cirkusrevyer er Lisbet sammen med kapelmester James Price nu klar til meget mere revy i Tivoli, hvor 35.000 publikummer allerede har sikret sig billetter til årets revy.

En anden, som har spillet i Tivoli som Dirch Passer i forestillingen 'Dirch' er Andreas Bo, og han er vild med at være tilbage i haven.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe single igen: Chokerende brud

– Det er sgu kirsebærret på toppen af kagen at skulle spille revy i forlystelseshaven, og jeg elsker den sitrende stemning af forventninger, når man går gennem haven herind til glassalen. Nu har jeg haft unger i 17 forskellige hold, og vi har været i Tivoli masser af gange med vores børn. Jeg er tit herinde med min kæreste, Katrine, og hendes unger. Katrine elsker Nimb, og der har vi spenderet mange timer. Oppe på tagterrassen ved poolen. Det er den perfekte sommeraften at bestille en flaske Chardonnay deroppe og så hente sushi nede i stueetagen. Det er en dejlig dag i Tivoli, sagde Andreas Bo med funklende øjne.

LÆS OGSÅ: Fandt kærligheden i DR-hit: Nu er det slut