Tivolirevyen gør comeback: Linda P er klar

Tivolirevyen får et friskt nyt pust i form af Linda P.

Søndag i forrige uge var holdet bag Tivolirevyen 2023 samlet på Hotel Hornbækhus for at mødes med forfatterne bag årets revy for første gang.

Artiklen fortsætter under videoen med Bodil Jørgensen...

Holdet er nøje håndplukket af medspillende instruktør Lisbet Dahl, 76, og består af kapelmester James Price, 63, Andreas Bo Pedersen, 56, Nicolai Jørgensen, 32, Carsten Svendsen, 44, og Linda Petersen, 38.

LÆS OGSÅ: Blachman frygter for helbredet: Får scannet hjertet

Stand-up komikeren Linda P, er helt ny i revybranchen, men hun glæder sig til at indtage genren og bruge scenen til at belyse de helt store samtaleemner.

Linda P elsker, hun
skal spille sammen
med Lisbet Dahl,
som er hendes helt
store forbillede.
– Jeg kan godt lide
blandingen af godstog og ydmyghed,
fortæller Linda.
Linda P elsker, hun skal spille sammen med Lisbet Dahl, som er hendes helt store forbillede. – Jeg kan godt lide blandingen af godstog og ydmyghed, fortæller Linda.

– Det er første gang i mange, mange år, der er sket så mange kriser på rad og række, og jeg tror virkelig, at vi ovenpå corona, krig, inflation og så videre har brug for at italesætte det og brug for at grine, fortalte Linda til HER&NU og tilføjede:

– Vi har brug for at råbe ”røv” af regeringen, fordi der er et had/kærlighedsforhold til det hele. Det er det, der er plads til i en revy, hvor vi med en kærlig hånd tager os af de ting, der ikke har været okay.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' sammen på tv igen

Vil være statsminister

Ovenpå især corona, hvor der blev skabt en masse nye samfundsregler, mener Linda P., der ligger et behov, som ikke er italesat.

– Alle var uvenner på kryds og tværs. Vi har ikke rigtig fået snakket om det, og jeg kunne godt tænke mig, at det blev forløst, og at alle har lov til at have deres egne meninger.

LÆS OGSÅ: Ny sæson 'Den som dræber' er på vej

Og med alle de samfundsemner, der traditionen tro skal debatteres i årets Tivolirevy, håber Linda P., hun kan indtage rollen som statsminister Mette Frederiksen.

– Det kunne være dejligt at få lov at være statsministeren. Det vil jeg kunne løse ret fint. Vi har aldrig haft en statsminister, der var både så elsket og så hadet og så omdiskuteret. Det er en person med karisma på godt og ondt. Det vil være mærkeligt, hvis hun ikke kommer med, slutter Linda.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører vild detalje om mødet med Geggo