'Forsidefruer' sammen på tv igen

Deltagerne i den nye sæson af 'Stjerner i trøjen' indeholder både 'Forsidefruer' og andre store kendte.

I dag starter optagelserne til en ny sæson 'Stjerner i trøjen', og deltagerne er begyndt at afsløre sig selv på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

Alt tyder på, der er nok at glæde sig til, og programmet byder blandt andet på et gensyn mellem nogle af de tidligere 'Forsidefruer'. Både Janni Ree og Jackie Navarro har afsløret på Instagram, at de er blandt deltagerne.

- Så må jeg offentliggøre, at jeg skal være med i 'Sjerner i trøjen'. Jeg glæder mig helt vildt til at udfordre mig selv. Er på vej til Bornholm med en masse skønne mennesker. Ønsk mig held og lykke

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

Også Gustyav Salinas melder sig på banen som deltager.

- Efter 7 års pause er jeg nu tilbage. Jeg troede ikke selv, at jeg ville vende tilbage til realityverdenen. Nogen vil kalde det en dokumentar eller menneskeligt eksperiment, men i bund og grund er det reality, når det er bedst, skriver Gustav på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning

- Da da jeg fyldte 18 år, der havde jeg en drøm om at komme i militæret. Men jeg blev erklæret uegnet. Jeg fik aldrig en grund. De sagde bare, at jeg ikke ville passe så godt ind. Derfor vil jeg nu gerne vise mig selv, at jeg sagtens kan det med militæret. Og samtidig vil jeg også gerne vise Danmark vise den nye Gustav. Nemlig Gustav 2.0. Så jeg har sagt ja til at medvirke i ’Stjerner i trøjen'.

På sin story viser Janni Ree desuden, at man også finder Jan Linnebjerg, Patrick Wozniacki og Camilla Dalsgaard, Adam Ild Rohweder blandt deltagerne i programmet.